Topul fotbaliștilor care au uitat că sunt luați! Au fost prinși în timp ce și-au înșelat partenerele/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Sunt celebri și bogați, au cariere de succes și cele mai frumoase partenere, însă cu toate astea, au căutat fericirea și în alte părți. Fotbaliști cunoscuți din showbiz au călcat strâmb și au fost infideli, însă norocul nu a fost de partea lor, deoarece au fost prinși!

Oricât de frumoasă ar fi o femeie, întotdeauna va exista un bărbat... plictisit de ea, iar infidelitatea e boală grea. Fotbaliști celebri, bombe sexy și triunghiuri amoroase. Da, da! Știm că vă sună cunoscut, așa că vom începe cu un cap de afiș.

Marian Aliuță, deși este căsătorit de ani buni și are acasă trei copii, fostul fotbalist a fost surprins cum se sărută pătimaș cu fosta ispită de la “Insula Iubirii”, Bianca Pop. Fotografiile surprinse de paparazzii Spynews.ro au stârnit o adevărată controversă.

Surpriza parcă n-a fost chiar atât de mare, căci toată lumea știe că fostul sportiv a mai călcat strâmb de câteva ori până acum. Nevasta l-a iertat, dar știți vorba aia: “Lupul își schimbă părul, dar năravul ba”.

Povestea dintre Mihai Costea și Daniela Crudu a ținut primele pagini ale tabloidelor, luni la rând. Motivul? Infidelitațile fotbalistului. Ultimul an din relația celor doi a fost unul tumultuos, presărat cu multe scandaluri. Fotbalistul avea o altă relație cu o blondă, pe nume Alina, în timp ce Cruduța stătea cu el și aștepta o minune. Bruneta a fost fidelă iubitului infidel și a sperat până în ultima clipă că relația lor va fi ca la început.

Și să știți că se întâmplă și la case mai mari! Deși acum este familist convins, celebrul Ronaldo nu a fost chiar ușă de biserică. S-a facut băiat cuminte și formează, din nou, un cuplu solid cu frumoasa Georgina, după ce presa din UK a dezvăluit că fotbalistul ar fi fost infidel și ar fi petrecut câteva nopți fierbinți cu un fotomodel celebru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest