Torj, fostul soț al Brigittei, vrea să își ia fiica de la vedetă! A sărit în apărarea lui Robert Sfăt! „Nu se droghează”

 

Ovidiu Torj intervine în scandalul momentului dintre Brigitte Pastramă și fiul său! Fostul soț al brunetei vrea să intre în custodia fiicei sale și a sărit, cu toate armele, în apărarea lui Robert Sfăt!

Prin intermediul unui conferințe telefonice pentru „Xtra Night Show”, Ovidiu Torj a declarat că vrea să își ia fiica înapoi din casa lui Brigitte Pastramă, după ce bruneta a îndrugat minciuni despre propriul fiu.

Fostul soț al lui Brigitte Pastramă susține că Robert Sfăt nu este este deloc așa cum l-a prezentat propria mama, ci dimpotrivă: „, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii”

Mai mult decât atât, Ovidiu Torj susține că are încredere deplină în fiul Brigittei și se îndoiește că ar fi consumat vreodată substanțe interzise așa cum a declarat mama lui.

„E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe” ”Fiica mea mi-a povestit despre el, că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă” a completat Ovidiu Torj în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”

Ce a spus Brigitte de propriul fiu

După ce a obținut un ordin de restricție pe numele fiului său, Brigitte Pastramă a dezvăluit că Robert Sfăt are mari probleme cu drogurile încă de la vârsta de 14 ani. Bruneta a mărturisit că deși l-a internat și la o clinică de dezintoxicare, anturajul a avut o influență negativă mult prea mare. 

„Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani”, a spus Brigitte, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest