Tot ce nu știai despre Răzvan Fodor! S-a căsătorit în pantaloni scurți și a filmat scene fierbinți cu fina sa, Andreea Ibacka

 

Răzvan Fodor este un nume sonor în showbiz-ul românesc, mai ales după câștigarea competiției „Asia Express”, alături de partenerul său, Sorin Bontea. Echipa „Reactoarelor” a intrat, cu rapiditate, în inimile tuturor telespectatorilor, astfel că nu puțini sunt cei care vor să cunoască toate detaliile despre cei care au intrat în posesia marelui premiu din Asia. Iar pentru că dorința voastră este poruncă, noi vă dezvăluim tot ce nu știați despre Răzvan Fodor.

Născut pe 22 iunie 2975, Răzvan Fodor, bucureștean get-beget, a urmat cursurile Academiei de Educatie Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică. Publicul larg a început să îl cunoască abia după ce s-a alăturat trupei Krypton, unde a fost solist timp de 6 ani. Și chiar dacă nu a dus lipsă de admiratoare, cea care i-a furat inima în acea perioadă a fost o fetiță de 16 ani, pe nume Catrinel Menghia - la ora actuală fiind catalogată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Relația celor doi a durat doi ani și jumătate, iar motivul despărțirii a fost distanța.

După ce a intrat în industria cinematografică, în 2004, Răzvan Fodor a fost actor în mai multe telenovele, printre care și „Iubire și Onoare” filmată în 2010, peliculă în care a fost protagonistul unor scene de sex cu Andreea Ibacka - actrița ce un an mai târziu avea să îi devină oficial fină, după ce el și Irina, soția sa "i-au nășit" pe Andreea și pe Cabral.

S-a îmbrăcat în bermude la cununia civilă

Răzvan Fodor și soția sa s-au cunoscut în 2007, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe minunate. Și asa cum era de așteptat, actorul, un bărbat nonconformist, a optat un outfit mai... special, pentru cununia civilă: o cămașă, o pereche de pantaloni scurți și adidași în picioare! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest