Tot ce trebuie să ştii despre orgasm în două minute! Bărbaţii devin agresivi, iar femeile vor mai multă plăcere

 
+2 click pentru
galerie

Corpul uman este o maşinărie care continuă să uimească specialiştii din toate domeniile. Una dintre cele mai intense experienţe ale corpului este orgasmul, acea stare de plăcere absolută pe care o simţim când facem sex.

Orgasmul, acea plăcere intensă pe care o experimentăm în timpul sexului, când nu mai există timp, spaţiu sau griji, doar plăcere, produce un cocktail de senzaţii în corpul uman. Acesta diferă de la persoană la persoană: ce înţelege şi simte un bărbat în timpul orgasmului este cu totul diferit faţă de ce trăieşte o femeie.

În filmuleţul de mai sus se explică într-un mod simplu şi rapid ce se întâmplă în corpul unui bărbat şi al unei femei în timp ce aceştia au orgasm. În timpul sexului, corpul reacţionează în 4 etape - excitaţie, platou, orgasm, rezoluţie.

Cum se manifestă orgasmul

La bărbaţii, orgasmul presupune contracţii ale sfincterului anal, prostatei şi ale muşchilor penisului, contracţii urmate de ejaculare. Totul durează de la 3 la 10 secunde. Apoi, domnii intră într-o perioadă de pauză care poate dura de la câteva minute la câteva ore, timp în care orgasmul nu poate fi atins, se spune în filmuleţul de pe io9.com. În schimb, la femei nu există o perioadă de pauză ca la bărbaţi. Doamnele şi domnişoarele pot experimenta orgasme multiple consecutive. Orgasmul la femei poate dura, în medie, 20 de secunde şi este însoţit de contracţii ale uterului, vaginului, muşchilor pelvieni şi anusului.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest