Tot mai multe cutremure zguduie România! Specialiştii ne avertizează că urmează un seism puternic

 
+2 click pentru
galerie

Un nou cutremur în zona Vrancea! Seismul a avut loc noaptea trecută la ora 2 şi 27 de minute şi a avut o magnitudine de 3, 9 pe scara Richter. S-a produs la o adâncime de 125 de km şi a fost cel mai puternic seism din ultimele trei luni. In luna iulie a mai fost un cutremur destul de mare. A avut 4,2 pe Ricther.

Domnul seismolog Mihai Diaconescu a intrat în legătură teleafonică directă la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Star, şi a spus când ar trebui să fim pregătiţi pentru un cutremur de magnitudine mare.

"Nu trebuie să ne pună pe gânduri acest ultim cutremur, dar nici nu trebuie să ne lăsam pe tânjeală cum se spune în popor. Trebuie să fim atenţi cu noi şi cu bunurile noastre pentru că un cutremur magnitudine mare în zona Vrancea, se poate produce oricând. Aceste cutremure mici nu se constituie nici în precursor, nici nu pot să ne liniştească total, că dacă s-au produs cutremure de magnitudine 2, 3, 4, nu s-ar putea produce oricând un cutremur cu magnitudine mai mare. 3,9 este un cutremur care este posibil să fi fost simţit în localităţile din zonă," a spus seismologul  Mihai Diaconescu, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: monitorulab.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest