Tot răul spre bine! Decepția din dragoste i-a adus Andradei Cerna succesul în muzică: ”Din păcate a ales altceva”

 

După ce partenerul a ales să o părăsească, artistei îi merge excelent: a scos un hit în urma poveștii de iubire, iar acum este într-o vacanță exotică în Zanzibar.

 

Andrada Cerna a fost implicată într-o relație ce s-a dovedit în cele din urmă toxică, având în vedere că bărbatul de care dorea să-și lege destinul mai avea o parteneră, pe care, de altfel, a și ales-o în cele din urmă în detrimentul cântăreței. Firesc, aceasta din urmă a trăit decepția vieții, pe care apoi a pus-o pe versuri, rezultând o melodie ce a devenit hit.

 

În exclusivitate la Antena Stars, prin Skype, din Zanzibar, acolo unde este în vacanță, artista a spus: ”A fost o iubire în spatele camerelor. Nu știa nimeni, doar noi. Dar, din păcate a ales atlceva”.

 

Andrada Cernea a văzut apoi și jumătatea plină a paharului, întrucât și-a pus în versuri marea decepție trăită. În Africa, artista a plecat cu o gașcă de prieteni, dar fără un iubit, după cum a povestit la Antena Stars. Ea își dorește de acum înainte să-și trăiască viața la maximum.

 

”Am avut foarte multe evenimente anul acesta și am fost în destul de multe concedii anul acesta, pentru că mi-am impus să îmi trăiesc viața oarecum, să știu pentru ce muncesc, să văd lumea. Acum am plecat pentru că am acumulat foarte multă oboseală, atât fizică, cât și pihică și aveam nevoie de o relaxare, de o detașare de viața de zi cu zi. Sunt cu fina mea și cu o gască foarte frumoasă de prieteni, din păcate singură, dacă mă întrebi din punct de vedere al vieții amoroase”, a spus Andrada Cernea, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest