Toţi bărbaţii ar trebui să ştie asta! La ce se gândesc femeile când fac sex oral?

 

În orice cuplu viaţa sexuală este foarte importantă pentru ca armonia să se menţină cât mai mult timp. Drept urmare, în fiecare moment este important să încercăm cât mai multe lucruri noi şi interesante în dormitor. Sexul oral este unul dintre ele şi contează mult ca ambii parteneri să se bucure de el.

Atât femeile, cât şi bărbaţii se gândesc la anumite lucruri în ce în timp ce îi fac sex oral persoanei iubite. Reprezentantele sexului frumos au anumite temeri în momentele intime. Cu siguranță că bărbații și-ar dori să știe la ce se gândesc femeile atunci când fac sex oral, iar dacă vor afla, poate se vor gândi de mai multe ori înainte de o partidă erotică.

Iată 9 lucruri la care se gândesc femeile care fac sex oral, conform site-ului divahair.ro.

„Sper că a dispărut tot părul ăla." Nu mai este o surpiză pentru nimeni faptul că femeile nu se dau în vânt după părul de pe corp, în special după cel din zonele intime. Deși nu își doresc toate că partenerul lor să se epileze complet, totuși vor că el să se îngrijească în zona intimă și să își mențină părul pubian scurt.
 
„Fac orice numai să nu se uite la mine acum." Nu multe femei care fac sex oral se simt în largul lor atunci când partenerul lor le privește în timpul partidei. De contact vizual intens nici nu mai poate fi vorba. Doar reprezentantele sexului frumos mai îndrăznețe pot să își fixeze iubitul în ochi în timp ce îi alintă organul genital.
 
„Să trec direct la subiect?" Femeile se gândesc deseori dacă să înceapă partidă de sex oral cu vârful penisului ori dacă să cuprindă în gură tot organul. Bineînțeles, totul depinde de preferințele partenerului, așa că o discuție în acest sens nu ar strica, însă trebuie luat în considerare și faptul că vârful penisului este o zonă extrem de sensibilă.
 
„Cred că mă mișc prea încet." De obicei, bărbații își doresc sex oral intens, așa că este normal să se simtă mai bine atunci când partenera lor reușește să mențină un ritm alert pe durată partidei, în special spre finalul ei, atunci când se apropie de ejaculare.

„Nu-mi place deloc să stau în genunchi". Un bărbat ar trebui să se gândească de două ori înainte să îi ceară iubitei să îi facă sex oral stând în genunchi în față lui. Actul pare oarecum umilitor, mai ales dacă intervin și împingerile bruște ale capului ei.
 
„Dacă m-aș întoarce, aș avea un unghi mai bun, dar..."  Nu multe femei le spun iubiților  lor că își doresc să primească și ele sex oral, cu atât mai mult dacă este vorba despre o partidă erotică de tipul 69. Mai degrabă ar preferă că el să ghicească dorință lor, însă fără că ele să se așeze sugestiv.
 
„Of, nu reușesc deloc să mă coordonez."  Coordonarea mână-gură nu decurge întotdeauna așa cum își doresc femeile care fac sex oral, însă cu siguranță bărbații nu se plâng prea mult în acest sens, pentru că senzațiile simțite în acele momente sunt mult prea intense.
 
„A fost un geamăt de durere sau de plăcere?" Dacă o femeie are dubii în acest sens, trebuie să se gândească la ceea ce a făcut diferit în ultima clipă. O penetrare adâncă, o mușcătura ori o lovitură asupra testiculelor? Dacă a fost bifată prima opțiune, lucrurile merg bine.
 
„Sper să se retragă la timp. Nu vreau să înghit." Câte reprezentante ale sexului frumos au curajul să înghită sperma partenerului, în special dacă este vorba de o cantitate mai mare? Cu siguranță restul speră în tăcere că iubitul lor să oprească ejacularea până în momentul în care își retrag chipul din... zonă.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest