Totul despre bătaia dintre Mădălina Miu și Alina Marymar: „Mi-a băgat unghia în ochi!”

 

În platoul Antena Stars, Mădălina Miu a povestit cu lux de amănunte șirul evenimentelor care au dus la încăierarea cu Alina Marymar. Soția lui Tzancă Uraganu a depus plângere la Parchet.

 

Aseară, în jurul orei 20:00, Mădălina Miu se afla la un studio de înregistrări alături de o altă artistă. La un moment dat, soția din acte a lui Tzancă Uraganu a auzit țipete și înjurături dintr-o altă cameră, moment în care a ieșit să vadă ce se întâmplă. „Au început să facă zarvă pe-acolo, se certau pe-acolo. Gangsterul a venit croit pe scandal. Tzancă a început să-l injure pe băiatul de la studio, apoi au început să mă injure pe mine. Au căutat să mă provoace pe mine. După momentul în care mi-a înjurat copiii, fetița moartă și băiatul, vă dați seama că și eu eram ca o bombă gata să explodeze. Dar eu mi-am păstrat calmul”, și-a început istorisirea Mădălina Miu.

 

Momentul în care a început încăierarea a fost atunci când soția din acte a lui Tzancă Uraganu a încercat să-și sune fratele: „Tzancă a început să filmeze, regizorul de platou. Eu când am văzut tot ce au început ei să facă, am intrat în studio să-l sun pe fratele meu. Când eu am intrat, el i-a spus să intre după mine și să îmi dea, că el filmează. I-a zis să îmi dea să îmi dea sângele, că dacă dau eu în ea intră el și o salvează. Ceea ce s-a și întâmplat. Acest studio este într-un centru comercial foarte mare, poliția a cerut înregistrările”.

 

Mădălina Miu a mai spus că, la un moment dat, a încercat să îl sune pe fratele ei să îi povestească tot ce se întâmplă. Atunci când s-a întors cu spatele, a fost luată prin surprindere și nu a mai avut nicio șansă să se apere.

 

”Bătaia a început când m-am întors cu spatele, să-l sun pe fratele meu. A venit în spatele meu Marymar, fetița aceasta înaltă și a apucat să mă ia de păr și să îmi bage unghia în ochi, ca să nu mai văd probabil. După ce m-a atacat, m-am apărat, logic. Tzancă este un animal, dar nici măcar, că aș jigni animalele. El este un circar, țipa pe acolo și filma”, a spus Mădălina Miu la Antena Stars.

 

Soția lui Tzancă Uraganu a depus plângere la Parchet împotriva lui Marymar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest