Totul despre marea dragoste a Roxanei Ionescu. Cine este Tinu Vidaicu VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Ionescu este însărcinată, cu Tinu Vidaicu. El este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Tmişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi, pasiunea lui pentru muzică a trecut dincolo de orice afacere. Astfel, din când în când Tinu mai mixează în clubul pe care îl deţine spre deliciul şi bună-dispoziţie a prietenilor care îl vizitează.

El este Tinu Vidaicu, un timişorean devenit cunoscut în lumea mondenă graţie relaţiei cu Roxana Ionescu. Bărbatul, un milionar din Timişoara, a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club.

Tinu Vidaicu este un bărbat extrem de fericit. Are o iubită frumoasă şi râvnită de mulţi, are o afacere care îi merge ca pe roate, face ceea ce îi place, frecventează locuri exclusiviste şi unde mai pui, că se învârte numai în cercuri de oameni de afaceri şi vedete. Printre cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului Tinu Vidaicu - Roxana Ionescu se numără Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, Codin Maticiuc, Giulia Anghelescu, Gina Pistol, Ana Baniciu, Raluka şi multe alte nume cunoscute.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest