Totul despre motivul din cauza căruia Lucian Viziru a părăsit definitiv România! Banca i-a luat tot ce avea

 

Unul dintre cei mai râvniți bărbați dim showbiz! Și dacă va întrebați unde a dispărut Lucian Viziru, căci despre el vorbim, ei bine, se pare că viața din showbiz-ul autohton nu l-a mai mulțumit pe actor, astfel că a decis să părăsească România și să se mute în Germania, împreună cu soția și băiețelul lor.

Decizia a fost luată de Lucian când nu a mai putut să îsi mai achite ratele, iar banca a venit și i-a luat tot. „Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam, a povestit Lucian într-un interviu pentru Antena Stars despre motivul pentru care a plecat în Germania.

Asa se face că fratele lui Augustin Viziru a decis să ia viața de la capăt și să calce pe urmele bunicului său, astfel că Lucian a devenit antrenor de tenis de câmp și își dedică viața sportului pe care îl adoră încă din copilărie.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero', spunea Augustin Viziru anul trecut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest