Totul despre SEX de la A la Z! Ce spune NUMELE tău despre sexualitatea ta?

 

Numele fiecaruia dintre noi are câte o semnificaţie specială, chiar dacă ştim acest lucru s-au nu. Dar te-ai gândit vreodată că felul în care au fost botezat poate dezvălui detalii picante despre felul în care te comporţi în dormitor?

Ei bine, poţi să ştii câteve ceva interesant despre o persoană, doar dacă ştii cum o cheamă.

Iată ce spune litera cu care începe numele tău despre sexualitatea ta, potrivit site-ului sfatulparintilor.ro.

Nume care încep cu litera A 

Romantismul nu este o caracteristică specifică, însă te implici foarte mult într-o relație. Ești foarte direct, nu-ți plac ocolisurile. Nu prea ai răbdare să flirtezi și nu îți plac persoanele care o iau pe ocolite că să-ți transmită un mesaj. În pat îți place aceeași sinceritate și manieră directă de abordare a problemelor. Nu-ți place să fii pus în situația de a ghici. Ești aventuros și pasional, totuși nu îți faci reclamă cu asta. Doar partenerul de cuplu are privilegiul să te vadă așa. 

Nume care încep cu litera B
 
Transmiți vibrații senzuale. Îți plac cînele romantice, ieșirile sub clar de luna. Ești foarte fericit când ți se fac cadouri care pentru ține înseamnă aprecierea din partea partenerului. În viață amoroasă nu te angajezi într-o relație până când nu ești sigur că totul este perfect. Te poți abține până când totul este aranjat așa cum trebuie. Abia apoi te lași pradă senzațiilor și experimentelor.

Nume care încep cu litera C
 
Ești sociabil și îți plac relațiile care îți conferă apropiere și intimitate. Vrei o relație în care să poți vorbi cu partenerul. Înainte, în timp și după o partidă de sex, comunicarea este foarte importantă pentru ține. Partenerul tău trebuie să fie arătos, prietenos, iubitor. Simți nevoia că partenerul să te adore, pur și simplu. Dacă nu găsești omul care să-ți ofere toate aceste elemente, poți practică abstinență sexuală multă vreme, fără frustrare.

Nume care încep cu litera D
 
Ești timid și secretos. Deși ești sexy, senzual și pasional, nu vrei că toată lumea să afle asta. Doar în intimitate te dezlănțui. Ești expert în artă seducției, îți plac jocurile pe roluri și îți iei viață amoroasă foarte în serios. Nu te implici într-o relație de natură sexuală dacă nu ai încredere deplină în persoană de lângă tine.
   
Nume care încep cu litera E

 
Cea mai mare nevoie a ta este să vorbești. Dacă partenerul tău nu este un bun ascultător, ai o problemă. Nu te interesează din punct de vedere sexual o persoană care nu are un intelect ridicat. Pentru ține, partenerul perfect trebuie să fie un prieten bun și loial, un companion desăvârșit și un amant excelent. Ești adeptul armoniei și nu-ți plac tulburările de niciun fel. Cu toate acestea, nu te dai în lațuri de la o dispută, dacă este argumentată coerent. Îți place să flirtezi și “vanatoarea” este pentru ține mult mai interesantă decât sexul în șine.
 
Nume care încep cu litera F
 
Ești idealist și romantic și îți pui partenerul pe un piedestal. Îți place să flirtezi însă, imediat ce îți găsești un partener nu te mai uiți la altcineva. Ești senzual și pasional în intimitate, iar în public extravagant și galant. Te-ai născut romantic, îți plac scenele de iubire dramatice. Ești foarte generos.
 
Nume care încep cu litera G
 
Ești foarte romantic și visezi la o iubire strălucitoare, că-n filme. Îți place aventură, îți place să experimentezi să încerci orice este nou din punct de vedere sexual. Îți plac persoanele istețe, care să te stimuleze și cu care să nu îți fie greu să susții un dialog. Ai nevoie de o relație în care să va îmbrățișați des, să cinați împreună, să va giugiuliți tot timpul.
 
Nume care încep cu litera H
 
Ești în căutarea unui partener statornic, generos, cu o reputație bună. Dacă l-ai găsit ești foarte generos cu el. Până să te implici într-o relație serioasă, însă, ești foarte cumpătat și nu “arunci” cu banii în stânga și în dreaptă. În dormitor, ești senzual și răbdător.

Nume care încep cu I
 
Vrei să fii iubit și adorat. Îți plac luxul, senzualitatea și plăcerea trupului. Ești în căutarea unui partener experimentat, care știe ce face. Nu vrei un amator, pentru că amatorii au nevoie de îndrumare. Iar tu ești dornic de a experimenta lucruri noi în pat, simți nevoia de aventuri ce nu pot fi satisfăcute de un începător.
 
Nume care încep cu J
 
Ești tot timpul în căutarea perfecțiunii. Ești în căutarea unui partener inteligent, de clasă superioară, meticuls și atrăgător din punct de vedere sexual. În dormitor ești la fel de perfecționist și nu vrei să-ți scape niciun detaliu pentru a te bucură de senzații depline. Îți este greu să te apropii de partener din punct de vedere emoțional, însă din punct de vedere sexual ești trup și suflet.
 
Nume care încep cu K
 
Ești secretos și timid, însă foarte sexy, senzual și pasional. Numai că păstrezi această latură doar pentru intimitate. Când ajungi în dormitor, ești expert, știi și aplici o mulțime de trucuri și jocuri care ridica partenerul pe culmile plăcerii. Nu te grăbești și aștepți persoană potrivită, în care să ai deplină încredere, înainte să faci sex.

Nume care încep cu M
 
Ești pasional și te implicit într-o relație cu toată ființă ta. Nimic nu te poate opri. Niciun obstacol nu te dărâma. Nu îți dorești decât un partener care să fie exact că ține, cu aceleași dorințe și lipsă de inhibiții. Crezi în libertatea totală din punct de vedere sexual și ești pregătit pentru asta oricând și oriunde. Energia sexuală este de nestăvilit.
 
Nume care încep cu N
 
Pari inocent și timid, însă este doar o aparentă. Când vine vorba de sex, nu mai ești deloc un novice, ci un expert. Te plictisești însă foarte repede și dacă nu ești suficient de stimulat. În căutarea perfecțiunii, poți fi foarte aspru cu partenerul de sex și îi tăi acestuia tot elanul cu criticile tale. Dacă în plan sexual ești aș, la comunicare mai de lucrat.
 
Nume care încep cu O
 
Tot ce are legătură cu sexul te interesează. Însă îți este foarte greu să și recunoști și, mai ales, să vorbești despre dorințele tale. Deși ești pasional și serios, poți fi foarte pretențios când îți alegi un partener. Așa se și face că ai perioade lungi în care ești singur. Pentru ține sexul este ceva serios. Ceri intensitate, diversitate și disponibilitate. Câteodată pasiunea ta se transformă în posesivitate și riști să îndepărtezi partenerii.

Nume care încep cu R
 
Ești ordonat și nu-ți plac deloc tulburările de orice fel. Ești în căutarea unui partener inteligent și atrăgător, de care să fii mândru. În dormitor ești tandru și răbdător, iar dacă partenerul nu este la fel de priceput, te transformi cu ușurință într-un profesor.
 
Nume care încep cu S / Ş  

Ești foarte romantic, idealist și crezi că a iubi înseamnă a suferi. Ești atras de persoanele aflate în dificultate, care au suferit și pe care ești pregătit să le salvezi. Te îndrăgostești repede, ești veșnic îndrăgostit. Nimeni în afară de partenerul tău nu îți cunoaște fanteziile și visele erotice.
 
Nume care încep cu T

 
Ești sensibil și destul de pasiv în dormitor. Îți place că partenerul să preia conducerea. Te excită muzică, luminile difuze și gesturile romantice. Ești romantic, idealist, îți place să fii răsfățat, mângâiat. Flirtul este una dintre armele tale de bază, iar înainte de a porni într-o relație îți construiești întâi în minte un scenariu despre cum vor evolua lucrurile.
 
Nume care încep cu U
 
Ești entuziast și idealist, în căutarea unui partener pe care să-l venerezi. Pentru ține, dragostea este o provocare, o aventură, în care să experimentezi. În dormitor, pui plăcerea partenerului pe primul loc. Îți place să-i faci cadouri, prin care să-i arăți aprecierea ta.

Nume care încep cu P
 
Ești o persoană sociabila și empatică. De multe ori te gândești la sentimentele celorlalți înainte de a te gândi la ține. Ești în căutarea unui partener atrăgător, inteligent, dar suficient de nebunatic în intimitate. Îți place să flirtezi și să primești complimente.
  
Nume care încep cu L
 
Odată ce ți-ai pus ceva în cap, este foarte greu să-ți reziste cineva. Nu te dai bătut(a) până când nu îți cedează. Ești drăgăstos și iubitor și imediat ce simți că cineva are o problemă ești acolo. Pur și simplu te excită gândul că poți consolă pe cineva aflat la necaz.
 
Nume care încep cu V
 
Ești singuratic și ai nevoie de libertate, spațiu. Nu te implici într-o relație dacă simți că potențialul partener îți poate restricționa libertatea. Te atrag persoanele excentrice și diferențele mari de vârstă, fie în plus, fie în minus.  Ești excitat de situațiile riscante, chiar și de scenele homosexuale, chiar dacă nu participi la ele.
 
Nume care încep cu W
 
Nu îți place să fii refuzat și atunci ți-ai perfecționat artă seducției. Insiști până când persoană pe care ai pus ochii va ajunge în brațele tale. Ești romantic, îndrăgostit de ideea de dragoste, și de multe ori nu vezi persoană de lângă ține așa cum este în realitate, ci cum ți-o închipui tu.
 
Nume care încep cu X
 
Te plictisești foarte repede și te descurci să ai mai multe relații de-odată. Îți place să vorbești în timp ce faci sex, pui în practică toate fanteziile care îți trec prin cap. Iar imaginația ta este destul de bogată. Îți creezi în minte tot felul de scenarii, iar apoi cauți partenerii cu care să le experimentezi.
 
Nume care încep cu Z
 
Tu pui afacerile pe primul loc, apoi plăcerea. Iar atunci când te frământă aspecte legate de carieră, afaceri sau bani, sexul este un cuvânt pe care îl uiți cu desăvârșire. Ești extrem de sensibil și senzual, însă pentru a ajunge în dormitor trebuie să fii liniștit în ceea ce privește carieră  banii.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest