Totul despre viaţa secretă a Ralucăi Macovei! A devenit mamă în secret, după ce a scăpat de cancer printr-o minune! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Raluca Macovei a devenit mamă în secret, după ce a scăpat de cancer printr-o minune! A dispărut mai bine de un an şi nimeni nu am ştiut ce se întâmplă cu ea! Iar acum avem primele imagini cu gemenii brunetei! Şi vă spunem şi cine bărbatul alături de care şi-a făcut o familie!

Raluca Macovei şi-a dorit din suflet copii, motiv pentru care seară de seară făcea rugăciuni spre Dumnezeu, în acest sens. Frumoasei vedete i-au fost îndeplinite rugile. La mijlocul lunii august, aceasta a fost protagonista unuia dintre cele mai frumoase momente care i se pot întâmpla unei femei. Vedeta a devenit mamă, după ce mult timp şi-a dorit acest lucru.

"Dă-mi Doamne un copil, să fie cum vrei tu, şi dacă Doamne fereşte nu ar fi sănătos, eu o să îl fac îţi promit, doar dă-mi-l cum vrei tu să îl am şi promit că o să îl iubesc la fel de mult ca pe mama si tatăl meu", cam aşa suna rugăciunea mea seară de seară...si înca odată Dumnezeu mi-a arătat cât ma iubeşte si nu mi-a dat doar 1... mi-a dat 2 copii, frumoşi foc şi sănătoşi. Hello world, ⚘is my turn now... the princess, raiul meu", a scris Raluca Macovei.

Raluca Macovei a fost extrem de discretă în această perioadă, motiv pentru care nu foarte multă lume ştia că este însărcinată. Iar acum, că este mămică a doi bebeluşi, se bucură enorm de prezenţa acestora şi le oferă toată dragostea din lume.

Se bucură de viaţa de mămică alături de tatăl copiilor, cel care i-a împlinit cel mai mare vis. Viaţa Ralucăi Macovei este plină de fericire, dar nu întotdeauna a fost aşa. În vara anului 2017, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, fiind şi motivul principal pentru care s-a ascuns de ochii lumii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest