Totul pentru zâmbetul lui Viorel: „L-aș duce și la femei!”

 

Oana Lis nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-și vedea soțul fericit. Ea a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că ar fi dispusă și să-l împartă pe fostul edil cu alte femei dacă asta ar fi dorința lui.

 

Viorel Lis nu și-a revenit în totalitate după infarctul suferit, fiind în continuare monitorizat de medici. Soție devotată, Oana Lis i-a fost mereu alături fostului primar și continuă să o facă. Ea spune că nu s-ar da în lături de la nimic doar pentru a-l vedea pe acesta din nou zâmbind. În exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Lis a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a mărturisit ce este gata să facă, doar pentru a-l vedea pe soțul ei fericit și împlinit. Vedeta face tot posibilul să-i facă zilele mai plăcute partenerului ei de viață.

 

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări. Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1. Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News.

 

Oana Lis spune că este dispusă la orice doar să-și știe partenerul fericit, susținând că ar fi de acord inclusiv să-l împartă pe bărbatul său cu alte femei dacă Viorel și-ar dori acest lucru. Fostul primar trece prin momente grele, dar Oana Lis este lângă el și este dispusă să facă orice pentru ca el să fie împlinit.

 

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie... Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest