Tragedia prin care trece Bassam: „Toți sunt morți”

 

Hairstylist-ul vedetelor este originar din Alep, oraș distrus de cutremurul care a lovit atât de crunt Siria și Turcia.

 

Cutremurul care a lovit atât de greu Turcia și Siria l-a afectat și pe Bassam, cel supranumit hairstylist-ul vedetelor. Acesta provine din orașul sirian Alep, unul dintre cele mai afectate de seismul care a atins 7.8 grade pe scara Richter. O parte din familia lui Bassam a stat sub dărâmături aproape o zi, iar un verișor cu soția și cei cinci copii au murit.

 

”Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta”, a spus Bassam la Antena Stars.

 

Bassam și părinții lui au ajuns să considere că e mai ușor războiul care zdruncină de ani buni Siria, decât seismul: ”Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspuns, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile. Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții să vadă autoritățile ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei este, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest