Traian Băsescu, amănunte despre motivul venirii Elenei Udrea în România: „Am vorbit cu ea, m-a sunat”

 
+3 click pentru
galerie

Elena Udrea a surprins pe toată lumea cu alegerea de a pleca din Costa Rica şi de a reveni în România. Primul lucru pe care l-a făcut la aterizarea pe pământ românesc a fost acela de a se odihni, după zborul lung de care a avut parte, precum şi de a-i anunţa pe toţi cei dragi de sosirea în ţară.

Traian Băsescu se numără printre oamenii apropiaţi fostului ministru, aşa că a fost înştiinţat direct de fosta „blondă de la Cotroceni”. Fostul preşedinte al Românieii a confirmat faptul că a vorbit la telefon cu Elena Udrea, din momentul în care aceasta s-a întors în România.

Totodată, fostul preşedinte de stat a precizat că Elena Udrea nu îşi doreşte să revină în politică, dar că îşi pune mari speranțe în reluarea proceselor. Şi nu doar atât. Se pare că proaspăta mămică îşi doreşte ca fetiţa ei să se bucure de copilărie, în România.

"Am vorbit şi înainte de a veni şi după ce a venit. Era bucuroasă că a revenit acasă. Nu cred că va reveni în politică. Prioritatea este, din câte am înţeles, să-şi rezolve problemele în justiţie. Ea-şi pune mari speranţe că fiind rejudecate dosarele nu vor mai fi abuzuri. De asemenea, marea ei problemă a fost că vrea ca copilul să crească în România", a declarat Traian Băsescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest