Trăiește o dragoste interzisă cu fiul ei, dar nu îi pasă! Femeia luptă cu toate forțele pentru a-și legaliza relația cu el

 
+3 click pentru
galerie

Monica Mares este mamă a nouă copii și a șocat opinia publică atunci când a făcut publică natura relației cu unul dintre fiii ei.

În vârstă de 36 de ani, femeia din New Mexico, și fiul ei de 19 ani au o relație romantică și nu se tem să își arate sentimentele.

Cei doi s-au reîntâlnit anul trecut, după ce ea l-a dat pe Caleb spre adopție pe când era bebeluș și s-au îndrăgostit la prima vedere.

Aceasta ar putea ajunge la închisoare din cauza poveștii lor de dragoste interzisă, dacă va fi găsită vinovată pentru incest. Cei doi au anunțat că nu sunt de acord cu această decizie și vor să lupte pentru a primi dreptul de a avea relații intime.

Monica a declarat pentru Daily Mail că este dispusă să își piardă dreptul de a-și mai vedea ceilalți copii, dacă va fi forțată să aleagă între ei și Caleb.

”A fost aproape dragoste la prima vedere, dar la început a fost dragoste maternă. Mi-a dat o îmbrățișare ca pentru o mamă”, a spus Mares.

Deși la început nu a fost nimic ciudat între ei doi, femeia a povestit că a început să aibă ”sentimente nebunești” pentru fiul ei:

”La început i-am zis : Îți cer scuze, nu știu cum vei reacționa la asta. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar mă îndrăgostesc de tine”, a mai spus femeia.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest