Transformare miraculoasă! În 12 săptămâni din obez a ajuns antrenor personal

 
+11 click pentru
galerie

Un tânăr de 29 de ani a reuşit să slăbească miraculos după ce s-a înscris într-o competiţie cu un premiu de 250.000 de dolari.

Conform Daily Mail, Patrick Magno (29 de ani) s-a înscris în competiţia de transformare Bodybuilding.com  şi în doar 12 săptămâni s-a transformat dintr-un om ce suferea de obezitate în bărbatul cu corpul viselor lui! De la 82 de kilograme a ajuns la 60 de kilograme urmând un regim aspru de exerciţii.  Grăsimea din corpul lui a scăzut de la 30% la doar 6% şi acum este antrenor personal.

La analize, Patrick a aflat că are nivel ridicat de zahăr în sânge şi că dezvoltă diabet de tip 2, cu care se luptase şi tatăl lui cu ani în urmă. Nevrând să aibă aceeaşi soartă, bărbatul s-a apucat de treabă!

La două săptămâni după diagnosticul doctorului, simţindu-se epuizat şi deloc fericit, Patrick a terminat ultima lui zi de muncă şi şi-a cerut iubita în căsătorie la o reuniune de familie. "Nu mă puteam recunoaşte. Eram dezgustat şi ruşinat că m-am lăsat să ajung în situaţia asta", a mărturisit Patrick Magno. Imediat după ce a cerut-o pe fata cu care era de şase ani de nevastă, tânărul s-a înscris în competiţie. Acest concurs presupune premierea cu 250.000 de dolari pe cel care obţine cea mai şocantă transformare!

Primii paşi pe care i-a făcut spre corpul pe care-l are acum au fost înlocuirea mâncărurilor procesate cu cele sănătoase, fructe şi orez brun, alături de ouă şi pui.

În urma participării sale la competiţia de body building, Patrick Magno a câştigat premiul cel mare.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest