Transformare radicală a unei foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"! În casă - cu kilograme în plus, afară - aproape goală şi HOT

 

A fost concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul trei şi a format un cuplu cu Robert, pentru o scurtă perioadă de timp. Cât era în competiţie avea kilograme în plus, însă afară şi-a schimbat radical stilul.Diana Luca, căci despre ea este vorba, a incendiat internetul cu fotografia ei hot. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a pozat aproape goală, întinsă pe pat. Se vede că a reuşit să topească câteva kilograme în plus, iar stilul răvăşit o prinde de minune.

Diana a format în casă, în sezonul trei, un cuplu cu Robert. După ce competiţia s-a încheiat cei doi s-au despărţit, din motive doar de ei ştiute. Acum, fosta concurentă pozează în fata sexy şi rea.Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri). Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supraveghiați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest