Transformarea la care nimeni nu se aștepta! Din Burlăciță XXX, la divă în propriul telefon

 
+4 click pentru
galerie

Locuiește în Los Angeles și încearcă să afișeze o imagine strălucitoare, dar din ultimele fotografii se vede cum e o stea care se stinge.

Nu ne referim la starea de sănătate, ci la longevitatea în lumina reflectoarelor a Tilei Tequila (34 de ani), sau Tila Nguyen, pe numele adevărat.

Ultimele sale apariții nu mai sunt la fel de spumoase ca cele din anii trecuți. Acum este mamă singură de un an, iar trăsăturile ascuțite de asiatică s-au cam ”tocit”. Dacă până acum era o tânără senzuală și pusă mereu pe șotii, acum este doar o vedetă a selfie-urilor nenumărate din memoria telefonului.

Se pare că fosta divă indecentă s-a transformat în ”hibrid între înger și extraterestru care a venit pe pământ să salveze umanitatea de la ea însăși”, conform descrierii de la profilul personal de Facebook.

Tila Tequila este o personalitate din Statele Unite care s-a făcut cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta și-a încercat norocul în muzică, dar și în reality show-uri precum ”A shot at love with Tila Tequila”, construit pe modelul show-ului ”Burlăcița”.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest