Tratamentul naturist care te scapă de petele maronii de pe faţă

 

Dacă ai pete maro pe faţă de care te-ai săturat, trebuie să ştii că există soluţii simple pentru a scăpa de ele. Aceste pete apar din cauza unei hiperpigmentări. Acestă afecţiune este, de fapt, un dezechilibru ce se manifestă prin apariția unor zone întunecate pe suprafaţa epidermei. În acest fel creşte nivelul de melanină, care este un pigment de culoare închisă.

Există mai mulți factori care pot duce la apariția acestei condiții de sănătate, precum: sarcina, anumite afecțiuni, îmbătrânirea, traumatismele sau expunerea îndelungată la soare, conform site-ului secretele.com. Aceste pete de pe piele sunt de natură benignă, având în general culoarea maro. Există două cauze principale ale apariției lor: externe și interne. Cauzele  externe sunt cele care provin din mediu, cum ar fi expunerea la soare sau la substanţe chimice, cum ar fi (betaxofol, minociclina, estrogen, progesteron, etc) în  timp ce cauzele interne pot fi de natură genetică, persoanele cu pielea mai  închisă la culoare fiind mai vulnerabile la apariția lor. 

Acestea nu apar doar pe faţă, ci şi pe mâini sau alte zone ale corpului care sunt mereu expuse la soare. Scapă de această hiperpigmentare cu o reţetă simplă.

Ingrediente:

- praf de turmeric

- zeamă de lămâie

Mod de preparare

Se pune într-o ceșcuță o linguriță de turmeric praf, apoi se adaugă peste turmeric o lingură de zeamă de lămâie. Se amestecă bine până când se obține un amestec omogen. Aplică această pastă pe zonă afectată. Lasa să acţioneze timp de 15 minute, după care clăteşte cu apă rece. După ce ai aplicat acest tratament, nu te expune la soare timp de cel puțin o jumătate de oră.

Repetă procedeul de două ori pe zi până când vei avea rezultate notabile şi vei rămâne surprinsă de rezultat. Lămâia oferă un aspect strălucitor al pielii și stimulează descuamarea ei, iar turmericul face pielea mai deschisă, având proprietăți anti-inflamatorii. Dacă ai pielea sensibilă, poți adauga un pic de apă în sucul de lămâie sau poți să-l înlocuiești cu lapte. 

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest