Tratează durerea de dinţi în 5 minute cu o singură legumă pe care o ai în casă

 

Toată lumea s-a confruntat cel puţin odată în viaţă cu dureri neplăcute de dinţi. Probabil primul lucru pe care l-ai făcut a fost să iei nişte medicamente calmante, când te-ai confruntat cu această situaţie.

Durerea de dinţi apare atunci rădăcina dintelui este iritată, dar poate să apară și după extragerea unui anumit dinte, însă cele mai frecvente sunt durerile provocate de cariile dentare.

În multe cazuri, durerea poate fi de nesuportat, și ați face orice pentru a scăpa de ea. Nu te îngrijora, însă, pentru că există un tratament care, pe lângă faptul că este foarte eficient, este 100% natural. Mai mult decât atât, ingredientul de care ai nevoie este unul natural și sunt sigur că nu există cineva care să nu-l aibă în casă, conform site-ului secretele.com.

Secretul este ceapa.  

Acest tratament natural al durerilor de dinți datează din antichitate, de pe vremea când nu existau nici un fel de medicamente și oamenii explorau natură pentru a-și vindecă diversele probleme de sănătate.  Așadar, în cazul în care ai dureri de dinți, tot ce trebuie să faci este să cureţi o ceapă mică de coajă, să o speli şi să o tai rondele.

Ia apoi o bucată de ceapă și așez-o deasupra dintelui care va provoacă durere. Fixează bucată de ceapă prin simpla închidere a gurii, astfel încât să se creeze o mică presiune pe dintele în cauza. 

Menține această poziție timp de 3-4 minute, iar durerile vor înceta în cel mai scurt timp.

Sub cele 7 foi, ceapă conține uleiuri eterice puternic mirositoare, cu acizi, vitamine și multe alte substanțe active ce au un puternic efect analgezic, calmând inflamația ce se produce la rădăcina dinților.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest