Tratează varicele uşor şi eficient cu frunze de dafin! Uite cât bine funcţionează

 

Destul de multe persoane se confruntă cu problema varicelor şi apelează la tot felul de tratamente din comerţ, dar rezultatele nu sunt întotdeauna cele aşteptate. Pe lângă faptul că sunt inestetice, în momentul în care se agravează, varicele pot provoca şi dureri severe.

Dacă te-ai săturat să recurgi la tot felul de creme scumpe pentru a vindeca varicele şi nu simţi nicio diferenţă, este momentul să încerci un remediu simplu şi natural, şi anume frunzele de dafin.

Frunzele de dafin conțin până la 3% ulei esențial, care este compus în cea mai mare parte din cineol (până la 70%), asta pe lângă alţi compuşi activi. Acest ulei se găsește în fructe, care mai conțin și acid lauric, acid oleic, acid palmitic și acid linoleic, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Uleiul din arborele de dafin are proprietăți antiseptice, antifungice și stimulatoare. Extern, uleiul este un unguent excelent pentru dureri, reumatism, luxații și vânătăi. El ajută de asemenea la vindecarea ulcerelor bucale și a inflamațiilor. 

Uleiul din foi de dafin este un leac eficient pentru varice. Iată cât de simplu poţi prepara un astfel de unguent, la tine acasă!

Amestecă un pahar cu ulei nerafinat și un buchețel de frunze de dafin tocate mărunt, pe care lasă-le apoi la întuneric aproximativ șase zile. După o baie caldă la picioare, masează-ţi zonele afectate cu acest unguent. Vei rămâne uimită de rezultate!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest