Traumele din copilărie încă o marchează pe Simona Trașcă: „Nu am făcut bradul de 7 ani!”

 

Blondina a avut o copilărie tristă, iar acest lucru s-a repercutat și în viața ei de acum. Femeia în vârstă de 43 de ani a dezvăluit la Antena Stars că nu a avut parte de sărbători fericite atunci când avea o vârstă fragedă.

 

În ultimii 7 ani, Simona Trașcă nu a mai împodobit bradul. Și asta pentru că sărbătorile de iarnă nu-i aduceau amintiri prea frumoase din copilărie. Totuși, în acest an a decis să șteargă cu buretele trecutul și să aibă din nou de Crăciun brad în propria casă. Iată ce a declarat blondina în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Am făcut după şapte ani bradul. Este adevărat, nu am glumit când am zis că nu am făcut bradul de şapte ani. Am avut decoraţiuni de Crăciun în casă, chestii de genul, dar bradul nu l-am făcut de şase ani, anul acesta se împlineau şapte ani. Nu ştiu de ce nu l-am făcut. Nu am simţit să-l fac. Anul trecut am zis că o să-l fac, dar m-am răzgândit. Anul acesta chiar am simţit neapărat nevoia să îmi fac bradul. Chiar simt că sunt binecuvântată şi am tot ce îmi trebuie în viaţă, pentru că mă mulţumesc cu ce am. Nu stau să plâng după ce îmi lipseşte sau după ce îmi doresc.”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Vedeta a mărturisit că amintirile din copilăria lipsită de cadouri de Crăciun au marcat-o profund. Totuși, lucrurile s-au schimbat radical acum în viața ei, primind numeroase atenții din partea admiratorilor.

 

”Vine şi ziua mea, şi în copilărie am suferit, pentru că eu nu primeam nimic de Moş Nicolae, de Moş Crăciun, nici de ziua mea şi am suferit ani de zile pentru ce am păţit eu în copilărie, dar am greşit, pentru că am tras în copilărie şi nu trebuia să îmi amărăsc şi celelalte sărbători din alţi ani pentru ce s-a întâmplat. Am înţeles greu lucrul asta. Mi-am făcut cadouri. Am primit nişte oferte de muncă foarte ok. Am primit flori şi bijuterii de la admiratori. Slavă Domnului, am admiratori, dar nu sunt pregătită pentru treaba asta. Nu simt nevoia.”, a mai spus Simona Trașcă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest