Trecutul ruşinos al iubitei lui Philipp Plein! De la cameristă, în patul designerului

 

Acum duce o viaţă de huzur, dar trecutul nu îl poate şterge cu buretele. Până să ajungă în braţele unui milionar din Italia, iubita celebrului Philipp Plein, Andreea Sasu a făcut de toate. Focoasa româncă ascunde un trecut "fierbinte" şi controversat.

La o vârstă fragedă, sătulă de viaţa anostă de acasă, Andreea a plecat, la fel ca multe alte tinere, în Italia, pentru a-şi construi un viitor. La început, nu a avut atât de mult noroc, aşa că a început să lucreze pe un post de cameristă într-un hotel din Bergamo. Nu s-a mulţumit doar cu atât, aşa că, sigură pe frumuseţea ei, bruneta a dus câteva fotografii cu ea la una dintre cele mai cunoscute agenţii de modele, agenţia lui Gerardo Scarpone.

A vrut o viaţă bună şi a ţintit bine! Italianul Gerardo, tânăr şi plin de bani, deşi era căsătorit şi avea un copil s-a îndrăgostit nebuneşte de româncă.
Se ştie că o femeie doar cu o bătaie din gene mută inima din loc. Andreea l-a cucerit, l-a făcut să creadă că pentru dragostea lor e în stare să mute munţii din loc, iar apoi nu s-a mulţumit cu statutul de amantă şi a vrut să îi devină iubită oficială, aşa că italianul şi-a părăsit soţia şi copiii pentru ea.

"Am cunoscut-o în momentul în care a venit la agenţia mea de modele din Milano. Înainte să o cunosc, lucra ca şi cameristă în Bergamo şi ca clientă falsă în cluburile din Dubai. Efectiv m-a îndrăgostit. M-a luat valul. Domnişoara Sasu mi-a furat din casă, pe data de 16 mai 2016, în timp ce eu eram la birou, două ceasuri scumpe, bijuterii cu diamante, suma de 40.000 de euro cash, din seif, un set de valize de valoare. Plus că are să îmi dea 250.000 de euro pentru un credit bancar pe care l-a făcut ca să îşi cumpere un apartament în Sardinia, la Porto Rotondo. Am făcut şapte plângeri. De asemenea, ea mai avea un dosar penal deschis de poliţia stradală din Elveţia deoarece nu îşi plătea autostrada în momentul în care făcea deplasări pentru muncă. I-au venit amenzi în valoare de 8000 de euro la locuinţa mea. Mai are încă două dosare penale în Elveţia pentru că şi-a falsificat identitatea şi alte documente. În perioada în care eram împreună ea a fost de aproximativ 15 - 20 de ori în Dubai. Efectiv dispărea pe perioada weekend-ului. Când se întorcea acasă plângea. Până la urmă mi-a recunoscut ce făcea pentru că i-am luat paşaportul şi am văzut intrările şi ieşirile din Dubai. Ea nu îmi spunea că pleca în Dubai. Ea îmi spunea că merge la prezentări de modă sau la castinguri cu anumite fete, în diferite zone. Când i-am luat paşaportul şi am văzut că merge numai în Dubai, a fost constrânsă şi mi-a recunoscut că lucrează ca şi clientă falsă în Dubai", a declarat fostul iubit al Andreei, Gerardo.

S-a jucat cu sentimentele lui! Gerardo a ţinut-o în puf. A ajutat-o să devină model, a mutat-o într-o casă luxoasă de aproximativ 1 milion de euro. A răsfăţat-o cu cadouri de sute de mii de euro. Bijuterii, ceasuri, haine, vacanţe de lux, maşini de lux, totul pentru dragostea ce i-o purta ei. Numai că româncei nu i-au fost de ajuns şi a început să se comporte urât.

A început să plece de acasă şi să se întoară după câteva zile cu zeci de mii de euro, bani pe care îi făcea în Dubai, fără ca Gerard să ştie. 
După ceva timp, italianul a descoperit că bruneta zbura pe aceeaşi rută, în acelaşi loc în Dubai, dar orbit de dragoste crede explicaţia ei: că e imaginea unei firme.

În numele dragostei şi ca ea nu să nu mai plece, Gerry a făcut tot ce a putut pentru a o ţine lângă el, în Italia. I-a cumpărat o casă în Sardegnia, de cel puţin 250.000 euro. Mai mult, a aranjat ca iubita lui să devină model pentru unu dintre cei mai cunoscuţi designeri. A dat un telefon şi uite aşa, Andreea a ajuns să intre în rândul modelelor celebrului brand Philipp Plein. De aici a început dezastrul.

Certuri, scandaluri, Andreea a început să îi fure din casă italianului ceasuri, bijuterii. În luna martie s-a mutat acasă la Philipp, dar două luni mai târziu a mers pentru un weekend la Cannes cu Gerardo, unde au plănuit să se împace, şi chiar să facă un copil. Acolo Andreea a primit un alt cadou un ceas de peste 100 de mii euro.

Ea însă a fugit din nou, şi-a schimbat numărul de telefon, şi fără nici un fel de remuşcare a început să posteze fotografii cu noul iubit, Phillip Plein. Şi nu s-a oprit aici! Şi-a făcut apoi un tatuaj cu numele celebrului designer şi un cod de bare, ca şi cum ar fi fost cumparată, acoperind astfel tatuajul în care era scris numele Lui Gerry.

"Când se întorcea din Dubai, venea cu sume cuprinse între 10.000 - 15,000 de euro, iar după aceea pleca în România şi punea banii într-un cont curent făcut pe numele mamei sale. Relaţia noastră a durat doi ani. Are furatul în sânge. O iubeam, aşa că i-am mai dat o şansă. Ea m-a sunat când eram în Cannes, pe la ora 21.00, să îmi spună că vrea să ne împăcăm  şi chiar să facem şi un copil împreună. Îmi cerea scuze, plângea, spunea că nu se va mai întâmpla niciodată. Eu am vrut să cumpăr o casă pe care, într-adevăr, am trecut-o pe numele ei. Însă ea a semnat un act prin care spunea că deşi apare numele ei, casa este a mea. Dar eu am toate documentele că locuinţa îmi aparţine. Ea este denunţată la poliţia din Milano. Chiar dacă ea apare că locuieşte acolo, ea stă între Lugano şi Monte Carlo împreună cu Philipp Plein. Nu am avut un raport de amiciţie cu Philipp Plein pentru că ea nu a vrut să ne împrietenim. Ba chiar îmi spunea lucruri rele despre el: că se ţine după ea de dimineaţă până seara, că este o persoană răutăcioasă. Probabil a vrut să pună o barieră între munca ei şi legătura cu Philipp Plein şi relaţia noastră. La două zile de la despărţire i-am văzut împreună la Monte Carlo. Stăteau la o masă distanţă de a mea. Sper să se fi îndrăgostit de ea! Şi sper ca unul din ei să îmi returneze bunurile furate. Ea ducea toţi banii în România şi îi punea într-un cont. Am şi codul IBAN al contului. Phillip Plein trebuie  să deschidă ochii, pentru că această femeie se joacă cu sentimentele bărbaţilor. Am ramas cu un gust amar după acestă poveste, nu mă aşteptam să fiu trădat în acest hal. Şi nu-mi doresc ca pe viitor, Andreea să facă şi alte victime. I-am cunoscut toţi fraţii, mai puţin părinţii, inclusiv pe sora ei care a fost oaspete în casa mea de la Milano. Andreea a vrut să mă ia şi pe mine în Romania pentru a merge la o nuntă la care trebuia să participăm", a mărturisit italianul Gerardo în exclusivitate pentru Antena Stars.

Înainte de a fi iubita lui Phillip Plein, Andreea Sasu le-a încercat pe toate. Pe lângă joburile controversate pe care le-a avut, ei bine, a fost chiar şi ispită la Insula Iubirii din Italia. Urmăriţi totul în materialele video de mai sus!

A.C.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest