Trei ani de la moartea Denisei Răducu! Gestul emoționant făcut de familie în amintirea artistei

 

Astăzi, pe data de 23 iulie, s-au împlinit trei ani de la moartea Denisei Răducu. Manelista a fost răpusă de cancer la vârsta de doar 27 de ani și a lăsat în urma sa o familie îndurerată, care se leagă de orice amintire cu ea pentru a putea depăși suferința.

Familia Denisei Răducu a făcut un gest emoționant în amintirea artistei, la trei ani de la moartea fulgerătoare a cântăreței. Apropiații săi au refăcut mormântul, după ce acesta fusese distrus în urma unui incendiu.

Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, a declarat Adelina, sora regretatei Denisa Răducu, pentru wowbiz.ro

Refacerea mormântului s-au ridicat la suma de 12.000 de euro. Pe lângă omagiul adus artistei prin îngrijirea locului unde este înmormântată, familia artistei se ocupă și de continuarea construcției case pe care artista o începuse, însă nu a mai avut timp să o termine.

Noi o să ne mutăm în casă mai încolo, la bătrânețe, după ce ne vom întoarce din Spania, dar important este să terminăm și să arate totul așa cum credem noi că și-ar fi dorit și Denisa. Până acum investiția în imobil a ajuns la circa 40000 de euro, dar cred că la final, cu finisări cu tot, va costa totul peste 100.000 de euro”,  a declarat Florian, cumnatul Denisei, pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest