Trei feluri surprinzătoare de a folosi maioneza! Înlocuiește balsamul de păr cu ea și află și celelalte trucuri

 

Toată lumea iubește maioneza în diferite preparate culinare, însă, poate fi extrem de benefică și pentru pielea ta.

Pentru că are o cantitate considerabilă de vitamine E și K, precum și acizi grași omega 3, toate acestea sunt perfecte pentru păr, piele și unghii. Iată câteva trucuri despre maioneză, pe care le poți încerca și tu chiar la tine acasă.

Maioneza ajută la tratarea arsurilor solare. Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate subțire de maioneză pe locul ars și să aștepți 15-20 de minute înainte să clătești cu apă rece. Zona afectată se va liniști instantaneu și o va hidrata.

Pentru a scăpa de păduchi

Nu te-ai fi așteptat, însă maioneza este perfectă pentru a scăpa de păduchi. Înainte de a merge la culcare, acoperă întregul scalp cu maioneză și pune-ți o cască de duș. Când te trezești, clătește-ți părul și spală-l cu un șampon obișnuit, apoi folosește un pieptene cu dinții mari pentru a scoate păduchii morți, care vor fi sufocați de maioneză. Se repetă procedura după zece zile, în cazul în care mai rămân ouă.


În locul balsamului de păr

Deoarece conține ouă, ulei și zeamă de lămâie, toate ingredfientele sun perfecte pentru a-ți hidrata părul. Amestecă puțină maioneză cu ulei de măsline și cu miere și aplică pe scalp, lasă 20 de minute apoi clătește și spală cu un șampon blând. Nu uita să aplici și la vârfuri, iar părul tău va străluci de sănătate.

Sursa: wellnessbin.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest