Trei lucruri ciudate ce se întâmplă unei femei la ovulaţie! Toate trec prin asta

 

În timp ce acel micuț ovul se strecoară grațios în jos pe trompă uterină, hormonii ce se declanșează îi provoacă femeii o adevărată schimbare de strategie și atitudine cu care abordează viață în zilele din jurul ovulației.

O femeie la ovulație a€“ spun studiile de specialitate recente a€“ preferă și face tot felul de acțiuni ciudate de care nici nu se credea în stare. Că și cum o altă ființă sălășluiește în interiorul sau și îi dirijează comportamentul la care nu se gândea în celalalte zile.

Femeia la ovulație respinge bărbații buni, de casă, dar care nu sunt sexy

Studiul a arătat că femei care aveau drept partener un bărbat stabil, de treabă, tipologia "€œbăiat bun, de casa” versus unul sexy, tipul a€"golănaş bun la pat”, au fost cele mai destabilizate în perioadă ovulației, simțindu-se distante și vinovate față de bărbații de treabă și de casă pe care îi aveau alături, pe care îi criticau și nu îi mai agreau suficient atunci când ele traversau perioadă cea mai fertilă.

Femeia la ovulație are fantezii sexuale la cote ridicate

Un studiu nou realizat la Universitatea Lethbridge din Canada a descoperit că pe durată celor trei zile din jurul ovulației, femeile au o creștere substanțială a fanteziilor sexuale, din pricină stării de excitare ridicate. O altă concluzie este aceea că femeile în această perioadă devin mai sensibile, sentimentale, se concentrează mai degrabă pe emoții și pe ce simț decât doar pe actul sexual în șine.

Femeia la ovulație cumpără haine sexy

Un studiu realizat de Universitatea Minnesota Carlson a descoperit că, în timpul ovulației, femeile se îmbrăca că să impresioneze, din instinct, și deci își cumpără haine mai sexy.

E o alegere inconștientă, dar femeia la ovulație dorește să arate mai sexy decât alte femei din preajmă, tocmai pentru a atrage bărbați potriviți pentru a procrea împreună cu ea, dacă este cazul. Dacă vrei să ții de buget, ține cont când ești la ovulație și evită shoppingul în acea perioadă.

L.F.

Foto: Hepta
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest