Trei SEMNE care prevesteau DESPĂRŢIREA Oanei Roman şi a lui Marius Elisei

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman și Marius Elisei se despart după nici 3 ani de căsnicie și, deși au încercat să-și salveze mariajul, relația lor pare că a ajuns la final. 

2017 începe cu o veste tristă în familia Roman. Oana, fiica fostului premier, și soțul ei, Marius Elisei, se despart după mai multe încercări de a-și salva relația. De-a lungul timpului au fost mai multe semne care prevesteau finalul trist al căsniciei lor.

1. În aprilie 2016 cei doi au mai discutat despe divorț. Oana Roman a apărut la TV, în fața întregii țări,  și a recunoscut că mariajul ei a fost pus la multe încercări.

„Certurile și discuțiile au început mult după nuntă pentru că stătea acasă și nu făcea nimic. A ajuns și el să fie depresiv și a ajuns să nu-l mai intereseze nimic. S-a închis de tot în el, s-a opacizat deodată. Refuză dialog, discuții, orice. Ajunsese o umbră care se plimbă prin casă. A ajuns să-mi spună că nu mai poate și avea dreptate. noi am și avut nevoie de terapie amândoi. Isabela ne-a ținut pe amândoi sănătoși la cap. Sentimentele dintre noi nu au dispărut niciodată, doar că ele au fost depășite de problemele apărute”, spunea Oana Roman într-o emisiune TV.

2. La sfârșitul anului 2016, tot Oana Roman a recunoscut public că a pierdut o sarcină și, în urma complicațiilor suferite la nașterea Isabelei, nu mai poate avea copii, motiv pentru care se teme că va fi părăsită de soț.

"E o dramă faptul că am aflat asta (n.r. nu mai poate avea copii). Ceea ce mi s-a întâmplat după ce am născut este ireversibil. M-a schimbat pe viaţă. Eu nu mai am ce să mai fac, nu mai am cum să mă mai repar. Nu a plătit nimeni pentru ceea ce am făcut eu. După această întrerupere doctorii mi-au spus să nu mai încerc. Mi-au spus că trebuie să înţeleg că trebuie să am grijă de acest copil pe care îl am. Aş fi vrut să îi pot oferi mai mult. Marius e mai tânăr ca mine, el îşi doreşte încă un copil. Nu ştiu ce va fi. Eu sper să nu mă părăsească. Înainte să iau decizia am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat că se va putea, dar din păcate nu se poate. Acum am realizat cu adevărat prin ce nenorocire am trecut", declara Oana Roman.

3. Pe 7 ianuarie 2017, de ziua ei, Oana Roman a mărtursit că soțul ei nu i-a cumpărat niciun cadou și nici Moș Crăciun nu a fost prea darnic cu ea. Se știe că banii au fost întotdeauna o problemă în cuplul lor, Marius Elisei fiind plecat în străinătate, la începutul mariajului, unde a muncit pentru a asigura traiul familiei. 

Despre cei doi

Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea s-a căsătorit cu Marius Elisei în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014, fetiţa primind numele Maria Isabela.

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a făcut 30 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest