Tristan Tate duce viață de sultan! S-a afișat în public, nu cu una, ci cu două cuceriri/ VIDEO

 

Tristan Tate a rămas același cuceritor și nu pierde vremea deloc. Am putea spune chiar că a mai avansat puțin, iar asta pentru că paparazzii Spynews.ro l-au surprins în timp ce se afla la o întâlnire, nu cu una, ci cu două femei.

Când vine vorba de bărbații cuceritori din România, Tristan Tate ocupă, cu siguranță, oi poziție fruntașă. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu le-a arătat tuturor că știe cum să se comporte în compania femeilor. De curând, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Tristan Tate, în timpul unei întâlniri cu două domnișoare.

Îmbrăcat după ultima fiță, așa cum ne-a obișnuit, englezul a decis să își etaleze talentele de cuceritor în fața unor domnișoare. Și că tot am adus vorba de tinerele care îl însoțeau pe milionar, nu am putut trece cu vederea peste faptul că și ele s-au pregătit intens pentru întâlnirea cu Tristan.

Ambele au purtat tocuri înalte și niște ținute sexy cu decolteu sau fustă scurtă. Imediat după ce chelnerița le-a luat comanda celor trei, între ei s-a instalat o atmosferă pe cinste. Șarmant și cu zâmbetul pe buze, Tristan a fost cel care a condus discuțiile, arătându-și încă o dată abilitățile de cuceritor.

În timp ce englezul le explica domnișoarelor ceva, cele două parcă îl sorbeau pe Tristan din priviri, semn că stă foarte bine la capitolul cuceriri. Întâlnirea a durat două ore, timp în care cei doi s-au delectat cu băuturi scumpe. Apoi, ca un adevărat gentleman, Tristan a plătit nota și s-a îndreptat cu cele două domnișoare într-o altă locație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest