Tristețe fără margini pentru familia lui Nelu Bălășoiu! Artistul a avut parte de o înmormântare ciudată!

 

Nelu Bălășoiu a decedat la vârsta de 71 de ani, după ce a fost diagnosticat pe 18 aprilie cu virusul COVID-19, iar la scurt timp după internarea în spital, a suferit un accident vascular și a intrat în comă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze, iar în cursul zilei de joi a fost înmormântat.  

Din cauza contextului actual provocat de pandemia de coronavirus, interpretul de muzică populară a fost condus pe ultimul drum doar de cele mai apropiate opt persoane, pentru a respecta regulile impuse de autorități. Însă toți restul prietenilor de suflet și colegii săi de breaslă au fost nevoiți să își plângă durerea cauzată de pierderea artistului, în propriile case, fără a-și lua „la revedere” de la Nelu Bălășoiu.

„Din păcate nu au fost foarte mulți azi, deoarece nu aveau cum pentru că ordonanțele militare nu le dau voie oamenilor sa iasa din casă fara justificare, nici eu n am fost deoarece nu aveam voie”, a spus Silvana Rîciu în direct la Showbiz Report.

Nelu Bălășoiu a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Artistul s-a născut în Mehedinți, iar dragostea pentru cântul traditional s-a datorita pieselor și interpretării Mariei Lătărețu. Ulterior, Nelu Bălășoiu s-a căsătorit cu o altă cântăreață de muzică populară, Maria Cornescu, cunoscând fericirea și pe plan personal.

Interpretul este cunoscut pentru cântecele precum: “Lelița cu flori pe conci”, “Mândruța cu ochii verzi”, “Mândra mea din deal de șură”, “Dragostea-i un lucru mare” sau ”Pentru măicuța bătrână”, fiind piese de rezistență în industria muzicii populare românești.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest