Truc de frumuseţe! Cum îţi lungeşti genele natural în 5 paşi, fără rimel şi fără chimicale

 

Vrei să ai gene naturale, lungi, fără niciun fel de efort? Trebuie să urmezi cinci paşi simpli pentru a avea ochi absolut fermecători, aşa că nu mai e nevoie să apelezi la gene false sau extra mascara.

Genele tale au nevoie de îngrijire, aşa cum părul tău are nevoie de măşti hrănitoare. Vezi cum sa-ti lungesti genele natural în 5 paşi, fără rimel şi fără chimicale.
 
Uleiuri naturale pentru gene superbe

Uleiul de măsline şi uleiul de ricin fac minuni cu genele tale dacă le aplici cu o periuţă curată de la un rimel mai vechi şi le laşi peste noapte să acţioneze. O să vezi rezultatele după 2-3 luni de la prima aplicare.

Piaptănă genele pentru a stimula creşterea

Ca şi în cazul podoabei capilare, genele tale cresc dacă sunt periate zilnic. Foloseşte o perie specială şi nu le peria mai mult de 10 minute, ca să nu cadă.

Vaselina stimulează creşterea genelor

Dacă vrei gene frumoase şi stufoase, aplică vaselină pe ele cu o periuţă curată. Hidratarea cu vaselină va ajuta genele să crească mai groase şi foliculii vor fi stimulaţi să crească.

Vitaminele pentru păr şi unghii

Amestecurile de vitamine şi minerale pentru păr şi unghii sunt foarte bune şi pentru gene.

Uleiul de cocos face minuni pentru gene

Genele tale se vor bucura de atenţia oferită dacă le aplici nişte ulei de cocos topit cu un beţişor cu vată sau o periuţă de rimel curăţată. Vor fi mai strălucitoare şi mai lungi în timp record.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest