Truc rapid! Cum îţi faci singură breton în 5 paşi simpli

 
+2 click pentru
galerie

Odată cu schimbarea anotimpului, un nou look poate fi binevenit. Noi îți propunem să încerci un breton. Fie că este vorba despre unul drept sau despre unul asimetric, el îți poate pune în evidență privirea și poate transformă orice coafură într-una cu totul nouă. 

Dacă vrei să ai un breton drept și filat, care îți poate conferi un aspect misterios și sofisticat, trebuie să ai la îndemână o foarfeca bine ascuțită și un pieptene. 

1. Adu în față porțiunea de păr din care vei crea bretonul și împarte-o în trei: cea din față va fi cea mai dreaptă, pe care o vei fila, iar cele două din lateral vor face trecerea către părul rămas la lungimea inițială. 

2. Decide care va fi lungimea bretonului și piaptănă-l bine, pentru a te asigură că toate firele au lungimea reală și că nu sunt încurcate. Un sfat de care ar trebui să ții seamă este următorul: alege o lungime a bretonului mai mare cu o jumătate de centimetru decât ți-ai propus de fapt, pentru a nu avea surprize neplăcute, cum ar fi aceea de a ajunge să ai un breton prea scurt.

3. Pentru a tăia partea centrală a bretonului, îndreaptă-l cu pieptenele și retează-l drept, ținând foarfeca în poziție orizontală. Piaptănă-l din nou, pentru a vedea dacă rămân fire mai lungi și tăie-le la aceeași lungime cu celelalte. Repetă operațiunea de câte ori este nevoie, până când toată porțiunea de păr aleasă are aspectul dorit. 

4. Filează bretonul ținând foarfeca în poziție verticală, de această data. Dacă ai o foarfecă specială pentru filat, cum sunt cele folosite de hairstylişti, vei reuși să rezolvi problemă rapid.  

5. Ocupă-te, în continuare, de cele două șuvițe rămase în părțile laterale. Tăie-le într-o diagonală descendentă, astfel încât punctul cel mai de sus să fie la bază bretonului, iar punctul cel mai de jos să facă trecerea spre restul părului. La final, filează și aceste două șuvițe laterale, pentru a uniformiza aspectul coafurii.

L.F.

Foto: Captură Youtube


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest