Trucul cu care vei mânca TOT ce îţi doreşti şi vei slăbi ca şi cum te-ai înfometa!

 

Să slăbeşti mâncând ceva ce îţi place este un mod mai ciudat de a slăbi. Totuşi, pentru a-l împlini trebuie să slăbeşti cu mintea şi nu cu stomacul.

Conform news.health.com, chiar poţi slăbi gândid. Asta nu implică "cantitatea" de gânduri, ci la ce să te gândeşti atunci când mănânci. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Brimingham au cerut voluntarilor să-şi amintească prânzul din aceeaşi zi. Cei care au reuşit să facă asta, abia au luat câteva gustări până seara.

Un grup de voluntari a fost instruit să se implice spiritual şi să fie foarte atenţi la ceea ce mănâncă atunci când iau prânzul. Aceştia au fost atenţi la aromă, formă, senzaţii fizice pe care le au atunci când mestecă şi înghit. În aceeaşi zi, voluntarilor li s-a cerut să îşi amintească masa de prânz.

Cei care şi-au amintit şi au reprezentat intens senzaţiile pe care le-au avut au mâncat foarte puţin în restul zilei, în timp ce al treilea grup care a mâncat în timp ce era distras de ziar, televizor sau alţi factori, a mâncat mai mult în restul zilei.

Cel mai bine e să fii atent când mănânci şi să te bucuri din plin de senzaţiile pe care le ai, întrucât mai târziu vei fi cu adevărat satisfăcut.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest