Trucuri incredibile, de la un parfumier celebru! Ce trebuie să faci pentru ca parfumul să reziste mai mult timp pe piele

 

Parfumul dă oricarei femei un plus de senzualitate. Dar cum am putea face ca aroma să reziste mai mult pe piele? Un celebru parfumier din Marea Britanie a dezvăluit câteva trucuri.

Rezistența parfumurilor pe piele ține și de calitatea parfumului, însă dincolo de acest aspect, contează foarte mult zonele pe care parfumul se aplică. Dacă bunicile noastre ne învățau că nu e bine să ne dăm cu parfum pe păr, iată că specialiştii ne recomandă să facem acest lucru. Se pare că aroma parfumului se absoarbe până la un punct în fibrele firului de păr.

În spatele urechilor. Aici este o zonă de puls, unde temperatura corpului este ușor crescută, ceea ce face ca aroma parfumului să reziste mai mult. Chiar dacă pare puţin ciudat, putem să ne parfumăm în buric. Şi aceasta este o zonă mai caldă a corpului.

Având în vedere că suntem mereu în mișcare, și gleznele noastre au o temperatură ușor mai crescută, comparativ cu alte zone ale corpului. De asemenea, partea interioară a coatelor sau încheieturile mâinilor sunt şi ele zone unde este recomandat să aplici parfumul.

În spatele genunchilor venele sunt foarte aproape de piele și temperatura crește ușor de fiecare dată când ne mișcăm, aşa că dacă aplicăm o picătură din esenţa noastră preferată, vom mirosi toată ziua.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest