Trupa 5GANG devine istorie! Când va avea loc concertul de adio!

 

După patru ani de la înființare, trupa 5GANG se destramă. Liderul formației, Selly, este cel care a făcut anunțul trist. Ce i-a determinat pe vloggeri să pună capăt proiectului.

 

Înurmă cu patru ani, Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain s-au unit în 5GANG. Piesele trupei au stat pentru mult timp pe primele locuri în Trending pe Youtube. Liderul formației, Selly, pe numele adevărat Andrei Șelaru, a anunțat că proiectul 5GANG se încheie. Ultimul concert al trupei va avea loc la data de 19 septembrie, iar în decembrie va apărea filmul 5GANG.

 

„Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul concert îl vom avea pe 19 septembrie și ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie și pe care sper să îl vedeți cu toții. A fost un proiect senzațional, pe care l-am făcut alături de niște prieteni extraordinari. Pentru noi a fost superb să vă avem alături. A fost superb să știm că am pornit din nimic și am reușit să construim treaba asta. Vă iubim pe toți, sunteți extraordinari și vreau să vă spun că ne vedem la film, în decembrie”, a spus Selly. „Nu ne-am propus niciodată să ne luăm în serios ca artiști, dar vouă v-au plăcut atât de mult piesele noastre, încât ați dus și pe 1 și 2 în Trending, simultan. Noi am început treaba asta din pasiune și din prietenie și nu vrem să o forțăm mai mult decât este cazul”, a continuat vloggerul.
 

Selly, fondatorul 5GANG, a explicat și motivul pentru care trupa se destramă. „Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri. Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta. Am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural. Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur. Cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât. Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă”, a spus Selly
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest