Trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader a ajuns la capela cimitirului Bellu! VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Marcel Toader a murit, a şocat pe toată lumea! Trupul neînsufleţit al regretatului om de afaceri a fost dus la capela cimitirului Bellu, iar fiul său, Maximilian nu s-a dezlipit de sicriul tatălui său.

Toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat pe Marcel Pavel sunt aşteptaţi la capela cimitirul Bellu, pentru a-i aduce un ultim omagiu, acolo unde a ajuns în urmă cu câteva momente. Îmbrăcat în haine negre, specifice doliului, Maximilian Toader a fost nedezlipit de sicriu tatălui său şi s-a ocupat de toate cele necesare pentru înmormântarea acestuia.

Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro ilustrează momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Marcel Pavel a fost dus la capela cimitirului Bellu. Pe lângă acestea, au fost aduse şi crucea acestuia, cât şi multe coroane de flori. Pe crucea regretatului afacerist scrie numele acestuia, precum și data nașterii: 04.01.1963, precum și data decesului: 03.08.2019.

Maximilian Toader, mesaj cutremurător pentru părintele său

Prin intermediul unui mesaj pe o reţea socială, Maximilian Toader a anunţat unde va fi depus trupul neînsufleţit al tatălui său pentru ca cei care l-au apreciat să îşi ia la revedere.

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!
Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!
Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!
Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!"
, a scris Maximilian Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest