Tu ai fi crezut aşa ceva? Celebrităţi care au locuit pe străzi

 
+5 click pentru
galerie

Modele de viaţă sau sursă de inspiraţie, nu toate vedetele au avut de la început tot ce şi-au dorit ci au muncit mult până să ajungă să trăiască în luxul de astăzi.

Ce nu ştim noi sunt poveştile din spatele celebrităţilor şi greutăţile prin care aceştia au trecut.

Actriţa Hilary Swank a rămas pe drumuri împreună cu mama ei şi au fost nevoite să pornească spre LA având în buzunar doar 75 de dolari.

Halle Berry este astăzi suficient de bogată încât să-şi cumpere nenumărate case, dar la vârsta de 21 de ani a fost forţată de către mama ei să plece din casă şi să se descurce singură până a găsit calea spre succes.

Shania Twain a trăit o copilărie plină de mizerie, de multe ori nu a avut ce mânca şi a locuit într-un adăpost pentru oamenii străzii. S-a luptat mult până să se apuce de cântat şi să câştige Premiul Grammy.

Harland Sanders fondatorul companiei KFC a stat pe străzi de la vârsta de 10 ani până la 14, însă totul s-a terminat în momentul în care s-a angajat ca bucătar.

Charlie Chaplin a locuit la o casă de copii în Londra, după ce părinţii lui au divorţat, tatal a murit, iar  mama lui a fost internată la un spital de boli mintale. A hoinărit pe străzi până în 1912, când s-a apucat de actorie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest