Tu ai pistrui? Iată cum scapi de ei în mod natural

 

Pistruii şi petele de la soare sunt două dintre problemele cu care ne confruntăm cel mai des. De fapt, nu putem blama soarele pentru apariţia pistruilor, ci doar pentru accentuarea lor. Cât despre petele de la soare, acestea apar ca urmare a unei hiperpigmentari a pielii.

Deşi pistruii pot apărea oriunde pe suprafaţa pielii, ei apar în general pe faţă, în special în jurul nasului. Există însă câteva remedii simple pentru înlăturarea pistruilor:

Sucul de lămâie

Sucul de lămâie este un remediu testat despre care se ştie că este foarte eficient în eliminarea pistruilor. Ingredientul activ din sucul de lămâie este acidul citric, care este un agent natural de albire. Astfel, sucul de lămâie poate deschide la culoare pistruii şi îi poate face chiar să dispară după un tratament de lungă durată.

Foloseşte suc peoaspăt de lămâie: aplică-l pe pistrui şi masează pielea uşor timp de 10 minute, apoi clătește cu apă călduţă. Fă acest lucru de două ori pe zi. Poţi de asemenea amesteca sucul de la o lămâie cu iaurt bătut şi aplică pe faţă. Lasă să se usuce şi apoi clăteşte cu apă rece.

Fă acest tratament zilnic timp de două luni. Poţi de asemenea amesteca o lingură de suc de lămâie cu puţină sare şi o lingură de miere. Aplică amestecul pe pistrui şi lasă să acţioneze timp de 10 minute. Foloseşte acest tratament o dată pe zi.

Citeşte continuarea pe Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest