Tu le-ai încerca? TOP 10 CIUDĂŢENII despre SEX

 


Ştiai că există "Cafeaua dragostei" ce are efect afrodisiac dacă este strecurată prin chilot purtat ? Iată care sunt cele mai tari ciudăţenii despre sex, adunate din lumea întreagă!

1. Felaţia e legală doar în 6 state din SUA? Dar că în Evul Mediu, femeile îşi machiau în întregime organele genitale pentru a-şi excita partenerii


2. În Grecia antică, amantul unei femei măritate era pedepsit în public: i se bagă o ridiche în anus sau era epilat.


3. Un sărut activeaza 12 mușchi ai buzelor si 19 ai limbii. Dimensiunea prezervativelor nu este la fel pe toate continentele: in Asia, ea este in medie de 14 cm, in Europa, de 17 cm, iar in America, de 19 cm.


4. In Antichitate, siriencele își introduceau în vagin un burete imbibat in otet, pentru a nu rămâne gravide. Chiar si astazi, in unele regiuni ale Braziliei, încă se prepară "cafeaua dragostei".


5. Tradiția spune că femeia trebuie să-i pregătească o cafea iubitului ei, pe care să o filtreze printr-un chilot purtat, iar efectul de afrodisiac e garantat.


6. În Antichitate, ficatul unui tânăr ucis în stare de excitatie era cel mai căutat afrodisiac.


7. În India este mai ieftin să plăteşti o prostituată decât să cumperi un prezervativ, iar în Indonezia, dacă eşti prins masturbându-te, rişti să fii decapitat.


8. Sexul oral cambodgian este o felaţie care se realizează cu ceai cald în gură.


9. În timpul domniei lui Carol cel Mare, calugaritele din mănăstiri practicau prostituţia pentru a-şi mări veniturile.


10. Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani a arătat ca obiectul cel mai dificil de scos dintr-un vagin este o minge de biliard.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest