Tu ştiai că poţi face atâtea lucruri cu pasta de dinţi? Iată cinci utilizări uimitoare

 

Pasta de dinţi nu este folositoare numai pentru curăţarea danturii. O să rămâi mască când o să vezi câte întrebuinţări are la casa omului.

Pasta de dinţi poate să fie folosită atât pentru curăţarea dinţilor, dar şi pentru lucruri din gospodărie. Poţi să cureţi farurile maşinii, să scapi de gălbeneala unghiilor, să cureţi argintul sau oglinda din casă şi mai ales să cureţi încălţămintea din cauciuc.

1. Bijuterii din argint sau tacâmuri
 

Ai bijuterii sau obiecte din argint care și-au pierdit din luciu. Ia o cârpă din bumbac, pune pe această o cantitate mică de pastă de dinți și șterge, cu mișcări circulare, toată suprafața obiectului respectiv. Clăteşte cu apă rece.
 
2. Pantofii de cauciuc alb
 

În cazul în care ții la albul pantofilor tăi sport, poți curată părțile cauciucate ale acestora cu pastă de dinți albă. După ce aplici pastă de dinți, folosește o periuța veche de dinți pentru a freca bine pîrţile respective. La final clăteşte cu apă rece.

3. Oglinda de la baie
 
Foarte multe persoane nu suportă că atunci când ies din duş să aibă oglinda aburită. Ca și metodă de prevenire, poți șterge întreagă suprafață a oglinzii cu pastă de dinți și apoi, prin mișcări circulare, cu un prosop gros de hârtie.

4. Înţepături de ţânţari

Te-au înţepat ţânţarii atât de tare? Poţi să scapi de punctele mici şi roşii cu ajutorul pastei de dinţi. Aplici câte puţină pe zona afectată şi stai până se usucă, apoi faci duş.

5. Schimbă mirosul din maşină
 
Dacă nu suporți mirosul de plastic încins pe care mașina îl are după ce stă mult timp în soare, poți adaugă o lingură de pastă de dinți într-un prosop subțire pe care să îl ții sub o banchetă, cu cât temperaturile vor fi mai ridicate, cu atât interiorul mașinii tale va avea un miros mai plăcut și mai proaspăt.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest