Tu ştii care sunt slăbiciunile şi fixaţiile zodiei tale?

 


Berbec
Persoanele născute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt firi impulsive şi cea mai mare slăbiciune a lor este nerăbdarea, nu pot, sub nicio formă, să aştepte şi vor rezultate imediat.


Taur
În cazul nativilor din Tauri slăbiciunea şi totodată fixaţia lor este firea conservatoare. Sunt persoane rigide şi nu acceptă prea uşor schimbările din viaţa lor.


Gemeni
Aceşti nativi nu prea reuşesc să ducă la bun sfârşit ceea ce au început. Nu se pot concentra doar asupra unui singur lucru, slăbiciune care le dă multă bătaie de cap. Tind să facă prea multe lucruri deodata, deşi au doar dou mâini şi un singur cap.


Rac
Instabilitatea emoţională pronunţată, care îl face să oscileze între stări contradictorii, este slăbiciunea evidentă a nativului din zodia Racului. Partea şi mai neplacută la Raci este că tind să perceapă criticile ca pe un atac la propria persoană, fiind extrem de sensibili.


Leu
Leii au un orgoliu ce poate fi observat de la distanţă. Iar iubirea de sine poate fi considerată una dintre cele mai mari slăbiciuni ale nativului din zodia Leului. Există o singură fixaţie în cazul Leului: propria persoană.


Fecioară
Se axează exagerat de mult pe detalii şi asta reprezintă, în cazul lor, o mare slăbiciune deorece tind să piardă din vedere imaginea de ansamblu. Nativii din zodia Fecioarei au un talent aparte de a găsi fisuri în absolut orice argument, motiv pentru care nu este indicat să îi provoci la o discuţie în contradictoriu.


Balanţă
Cele mai frecvente manii ale zodiei balanţă vin din nevoia de armonie. Balanţa este un semn relaţional, de aceea, marea ta slăbiciune este să fii acceptată ţi placută în anturajul tau. Aşadar, chiar dacă eşti destul de diplomată cât să nu îi agasezi pe cei din jurul tau, se întamplă adesea, să îi uimeşti pe ceilalţi cu nehotărârea ta.


Scorpion
În ceea ce priveşte Scorpionul, fixaţiile şi slăbiciunile acestuia sunt cele mai ciudate din zodiac. Scorpionul suferă de obsesia perfecţiunii. Aşadar, eşti o persoană exigentă cu tine însăţi, dar şi cu cei din jurul tău.


Săgetător
O zodie cât se poate de optimistă, care se adaptează uşor şi deci, nu pare a avea fixaţii. Să nu exagerăm totuşi. Câteva obsesii are fiecare dintre noi şi tu nu faci excepţie. Există anumite situaţii care te pot supara şi pot duce la complicaţii, din punctul tău de vedere.


Capricorn
Se poate întampla ca persoanele născute sub acest semn zodiacal să fie interesaţi de bani, să se axeze mai mult pe partea financiară, decât orice altceva. Dacă vor ajunge “Regele Junglei”, o vor face doar datorită statusului dobândit, îi interesează acest aspect şi vor lupta pentru asta.


Vărsător
Pregăteşte-te pentru abordari neaşteptate şi neconvenţionale. Este un foarte mare sarcastic, are idei fixe în ceea ce priveşte libertatea, este nonşalant cu răbufniri de paranoia.


Peşti
Acesta, probabil, este cel mai dificil semn zodiacal de înţeles. Sunt firi care trec de la o stare la opusul acestei în câteva secunde. Pot fi într-un moment întelegători ţi compatimitori, iar în următorul să fie duri şi fără milă în ceea ce priveşte simpatia către o situaţie anume.

Află mai multe AICI!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest