Tudor de la Fly Project și-a înșelat soția: „Mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna”

 

Tudor de la Fly Project și soția sa au trecut printr-o perioadă dificilă, după ce artistul și-a înșelat partenera de viață. Anamaria a fost cea care a făcut dezvăluirea și a vorbit deschis despre ce a însemnat pentru ea infidelitatea soțului, cât și cum a reușit să treacă peste.

Tudor de la Fly Project și sotia sa formează un cuplu de mai bine de 15 ani, însă lucrurile nu au fost întotdeauna așa cum și-ar fi dorit în relația lor. Artistul a călcat strâmb și a înșelat-o pe cea căreia i-a promis dragoste eternă.

Iar pentru că au un copil împreună și pentru că sentimentele sunt puternice pentru soțul ei, Anamaria a trecut peste infidelitate și nu a mai menționat niciodată de trădare.

”A fost cel mai dificil moment din viața noastră de cuplu. Am trecut peste pentru că a existat iubire. Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă. În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit”, a spus Anamaria Ionescu, în cadrul unui interviu pentru Viva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest