Tzancă Uraganu a sărit în apărare Alinei Marymar: „Îmi cer mii de scuze pentru acest…”

 

Manelistul le-a răspuns tuturor celor care o critică pe logodnica sa. Cum le-a catalogat pe respectivele femei.

 

Au existat mai multe critici pe rețelele de socializare la adresa Alinei Marymar, logodnica lui Tzancă Uraganu. Acesteia i s-a reproșat că are foarte multe operații estetice și că se afișează mai mult dezbrăcată în mediul online. Pentru a le da replica, cunoscutul manelist a făcut un scurt video pe TikTok, în care le-a catalogat pe cele care-i critică logodnica drept invidioase.

 

„Invidioasele? Își cere mii de scuze (n.r.: Alina Marymar) pentru acest corp perfect!!”, a fost mesajul pe care manelistul a ținut să-l transmit

 

La Antena Stars, chiar Alina Marymar a ținut să-și spună punctul de vedere vis-à-vis de cei care au criticat-o: „Au fost multe comentarii. Pe mine m-au amuzat, sincer, dar a fost puțin deranjant că mesajele urâte au venit din partea unor femei frustrate. M-am uitat și eu așa pe profiluri să văd cam cine spune vorbele acestea urâte. Este deranjant pentru că se găsesc femeile foarte frustrate, nu vrea să mă exprim aiurea, femei care nu ar avea de ce să vorbească așa. Nu își permit ele, de asta am și spus: „Dacă vă permite corpul, purtați și voi așa!”. Ce să fac? Astea sunt formele mele. Eu așa sunt!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest