Tzancă Uraganu, ameninţări repetate către un medic stomatolog. Cântărețul a ajuns la poliție: ”A încercat să ne spargă ușa”

 


Tzancă Uraganu se află în mijlocul unui scandal de zile mari, asta după ce un medic stomatolog din București, vecin cu artistul în bloc, susține că manelistului i-a amenințat soția, dar a încercat să pătrundă și în locuința acestuia.

Totul a început din momentul în care medicul a decis să-și renoveze apartamentul, iar manelistul a fost deranjat de zgomotul făcut de muncitorii care lucrau la etajul de deasupra locuinței cântărețului.

”Ideea e în felul următor. Noi ne-am luat un apartament, noi n-am știut vecinii sau ceva de genul, dar după ce am terminat actele am zis că e timpul să renovăm apartamentul. Nu mare lucru, să schimbăm gresie, faianță. Când am luat decizia să renovăm am zis să mergem mai întâi la vecini. Am întrebat și la asociație care e progrmaul de liniște și au spus că în cartierul lor nu există program de liniște.

M-am dus și la vecinul de sub mine, am aflat că e artist. M-a întrebat dacă știu cine este el. I-am spus că nu l-am văzut în viața mea. Mi-a zis că el e Tzancă Uraganu, că e artist și că lui nu-i convine programul ăsta. L-am întrebat ce program i-ar conveni și a spus că după ora 15. El a tot insistat că după ora 15, că lucrează noaptea și trebuie să se odihnească”, a spus medicul la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest