Tzancă Uraganu are coronvirus! Prima imagine cu manelistul din carantină/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Un alt nume din lumea mondenă românească trece prin momente grele din cauza pandemiei. Tzancă Uraganu a fost infectat cu coronavirus și a postat deja o fotografie, din care reiese că se află în carantină.

Tzancă Uraganu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Actualmente, artistul se află în carantină și după cum cere protocolul trebuie să stea în izolare timp de două săptămâni.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare unde a publicat o imagine pentru care a folosit descrierea „Pe carantină”. Contactat de reporterii Spynews.ro, Tzancă Uraganu a dezvăluit că deja au trecut zece zile de când s-a izolat la domiciliu, însă mai are patru zile de stat în carantină, după care își va putea vedea de viață în continuare.

Artistul a mai menționat că nu a prezentat simptome tipice, cel mai probabil fiind asimptomatic, dar chiar și așa, va respecta perioada de carantinare după cu o cere și legea, pentru a nu-i pune în pericol pe cei apropiați lui.

„Am fost la medic, că am crezut că am răceală la plămâni. Acum zece zile am făcut testul. Nu am simptome, cred că sunt asimptomatic. Familia este bine, doar eu am stat izolat de zece zile. Nu mai am mult de stat în carantină. Sunt bine!”, a declarat Tzancă Uraganu.

"Carantinat" în lux

Tzancă Uraganu se numără printre cei mai potenți financiar maneliști din România. Astfel că nu este de mirare că perioada de carantină și-a petrecut-o în vila sa de sute de mii de euro, care este plină de lucruri de valoare, cu paturi tapițate cu catifea și foițe de aur.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest