Tzancă Uraganu, baie de mulțime la deschiderea shaormeriei: „E bucuria mea să dau mâncare la oameni”

 

Cunoscutul manelist a fost întâmpinat ca o vedetă de la Hollywood când s-a dat jos de bolidul său. Cei stânși în fața locației i-au strigat numele minute în șir.

 

Tzancă Uraganu a intrat oficial în afaceri de tip fast-food. Manelistul și-a deschis o shaormerie și a avut parte la inaugurarea business-ului de o baie de mulțime. El a fost întâmpinat de numeroși clienți care l-au ovaționat la scenă deschisă și i-au scandat porecla.

 

Cântărețul a recunoscut că ideea deschiderii acestei afaceri nu i-a aparținut, ci a fost a logodnicei Alina Marymar. Aceasta nici măcar nu a avut nevoie să facă un studiu de piață, o prospectare a zonei pentru a putea analiza vadul commercial pentru afacere, întrucât a deschis-o în cartierul unde a copilărit, drept urmare știa prea bine potențialul locației.

 

Vizibil încântat de mulțimea care l-a întâmpinat în fața shaormeriei, în cadrul interviului acordat pentru Antena Stars, Tzancă Uraganu a spus: ”Cred că a fost mai mult decât mă așteptam. Mă bucur foarte mult că oamenii mă iubesc, au venit și la poze, mulți mi-au spus că nu au venit pentru shaorma, ci au venit să facem poze. E treaba lor, să facă ce vor. Aceasta este o bucurie de-a mea sufletească, când dau de mâncare la oameni, chiar dacă nu era shaorma deschisă, făceam eu ceva. Mă bucur că oamenii mă iubesc și sunt alături de mine, din toate punctele de vedere, nu numai la concerte, chiar și în situații de genul acesta. Mă gândeam că dacă era cald, cred că veneau foarte mulți oameni, dar cred că nu a contat temperatura, zici că este vară”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest