Tzancă Uraganu, declarații exclusive la Antena Stars despre maneaua legată de război: „A fost o coincidență…”

 

După ce melodia manelistului referitoare la războiul din Ucraina a stârnit un val de critici, Tzancă Uraganu a explicat la Antena Stars că nu a avut nici cea mai mică intenție să pună pe versuri cel mai important eveniment din istoria recentă a lumii.

 

Cunoscutul manelist a stârnit o grămadă de critici în special în mediul online după ce a lansat piesa sa despre războiul din Ucraina. Astfel încât, acesta a considerat oportun să ofere mai multe explicații despre melodie. El a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că melodia a fost înregistrată în urmă cu câteva săptămâni și susține că a fost o simplă coincidență. Artistul a declarat că nu a profitat de acest război pentru a face vizualizări.

 

„Am tras piesa în urmă cu câteva săptămâni. Nu a fost nici cel mai mic gând despre ceea ce se întâmplă acum. Când a început războiul, chiar în ziua aceea sau cu zi înainte, a apărut și acel promo, care nu este legat de război, dar zice de Ucraina, împotriva rușilor mai mult piesa aceasta. A fost o coincidență.

Nu am făcut o piesă pe tema războiului sau să profităm de treaba aceasta și tocmai ca să nu ne auzim vorbe, eu și colegii mei am zis să punem stop la această piesă până se termină cu bine și să dea Dumnezeu să nu mai fie astfel de probleme. Lumea critică și este foarte rea. Nu toată lumea. Unii sunt foarte răi”, a declarat Tzancă Uraganu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Iată o parte din versurile cântecului lansat de Tzancă Uraganu: ”Când intru eu în Ucraina / Rușii se întorc la Moscova / Se duc să îmi aducă coroana / Că eu sunt rege în Europa / Îi țin pe fraieri sub bocanc și mai număr un teanc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest