Tzancă Uraganu, detalii exclusive la Antena Stars de la scandalul din biserică: „Preotul mi-a vorbit urât de când am ajuns!”

 

Tzancă Uraganu a fost naș de botez, dar a fost întâmpinat de preotul care urma să țină slujba cu o reacție virulentă.

 

Celebrul manelist a fost protagonistul unul scandal cu un preot într-o biserică. Pentru că a întârziat un sfert de oră de la eveniment, din cauza traficului, artistul a fost luat la rost de slujitorul Domnului, care l-a amenințat că nu va mai oficia botezul respectiv.

 

Tzancă Uraganu a povestit tot ce s-a întâmplat pe conturile lui de socializare, unde a adus jigniri celor care fac legătura între oameni și divinitate. „Acest domn preot ne-a spus să nu mai venim în biserică că nu ne mai face nici o slujbă, pentru că am întârziat un sfert de oră. În general, preoții sunt cei mai escroci și cei mai mari homosexuali, uitați-vă! Homosexualule! Să-ți fie rușine față de Dumnezeu, că vorbești în casa Lui să nu mai intrăm aici!”,  a spus Tzancă Uraganu, în clipul său.

 

Apoi, în exclusivitate la Antena Stars, cunoscutul manelist a dezvoltat subiectul, susținând că preotul ar fi mirosit a alcool. "Am fost în urmă cu câteva zile la biserică, unde am botezat-o pe nepoțica mea. Am întârziat câteva minute din cauza traficului. Era bară la bară. Preotul mi-a vorbit urât de când am ajuns. Mi-a spus: 'Poate vreți să nu vă mai botez nimic, poate vreți să vă dau afară'. Mirosea foarte tare a alcool și a zis că ne dă afară. Am încercat să nu dăm curs și să facem cumva să îl înțelegem că poate avea și el nervi.", a declarat Tzancă Uraganau, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Tzancă Uraganu a fost naș de botez împreună cu logodnica sa Marymar, căreia i-a făcut dedicații de cel puțin 5.000 de lei. „Să ne trăiască finuța noastră, Zaira Andreea.”, a scris Tzancă Uraganu pe pagina personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest