Tzancă Uraganu, dezvăluiri exclusive la Antena Stars! Cât cere Mădălina Miu pentru a-i acorda divorțul: ”Am crezut că e o glumă”

 

Prins între nevasta din acte și iubita pe care-și dorește să o ia de soție, Tzancă Uraganu spune că trebuie să plătească o sumă impresionantă pentru a se putea despărți legal.

 

Tzancă Uraganu este căsătorit în acte cu Mădălina Miu, dar s-a logodit cu Marymar, pe care-și dorește să o ia de soție. Cum poligamia e ilegală pe plaiurile mioritice, manelistul trebuie mai întâi să divorțeze. Dacă în urmă cu un an, Mădălina Miu îl ruga să semneze actele și el nu-și dorea, acum s-a întors foaia. El vrea să scape, iar soția nu-și dă acordul pe gratis, după cum a povestit artistul în exclusivitate la Antena Stars. El a susținut că Mădălina Miu i-a cerut inițial 20.000 de euro pentru semnătură, apoi pretențiile au devenit de 5 ori mai mari.

 

„Divorțul pe care îl depusese unde era? Dacă ai depus divorț de ce mă cauți când eu sunt cu altă femeie? Nu mă interesează la ce spera, pentru mine nu mai există acest capitol din niciun punct de vedere și îmi doresc foarte mult acest divorț. Am fost în luna mai și am programat la notariat să putem să obținem acest divorț. Din câte am înțeles este nevoie de două semnături. Una acum și una peste o lună. Pe 20 iunie eram așteptați amândoi. În luna mai, la prima semnătură, a zis că vrea 20 de mii, am crezut că e o glumă. Iar cu o zi înainte de a doua semnătură a zis că vrea 100 de mii de euro că altfel nu se prezintă nicăieri”, a declarat Tzancă Uraganu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Tzancă recunoaște că anul trecut nu a luat în serios varianta divorțului: „Anul trecut când ea spunea că a aranjat în așa fel încât să mergem la un birou notarial, pot să spun că atunci nu luam așa în seamă cu divorțul. Mă gândeam că poate zice la nervi. Nu prea o luam în seamă cu toate că relația nu mai mergea de foarte mult timp. Dar pe parcurs am dat de această minunată care e cea mai frumoasă ființă pe care eu am întâlnit-o vreodată, pe Marymar. Am văzut diferența foarte mare, de la cer la pământ, de la caracter, de la o vorbă frumoasă, de la frumusețe în primul rând, încât eu am fost 100% hotărât ce vreau de la viață. Când am dat de fata asta, atunci am luat o hotărâre și am zis cu fata asta voi rămâne și cu fata asta voi merge înainte indiferent de situație. Eu vă spun foarte sincer că am terminat legătura cu femeia asta de foarte mult timp. Nu am mai vrut să am nici cea mai mică legătură cu ea, nici măcar o vorbă. Ea s-a ținut de capul nostru. Eu, pe unde stăteam cu Maymar, ea venea după noi cu taxiul, făcea circuri, făcea balamucuri, venea după noi. Nu scăpam de ea. Ea zice că a depus divorțul, dar când am luat-o pe Marymar venea după mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest