Tzancă Uraganu, paranghelie cu sute de persoane, după ce s-a vindecat de COVID-19! Ce pedepse ar putea primi participanții

 

Nici bine nu a ieșit din izolare, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, că a și urcat pe scenă și a întreținut atmosfera în cadrul unui spectacol de zile mari! Tzancă Uraganu a făcut show de show pentru sutele de persoane, dar pentru că restricțiile în contexul pandemiei nu permit un asemenea chef, oamenii prezenți la paranghelie riscă pedepse mari!

În urmă cu puțin timp, Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui show de zile mari, după ce a fost invitat să întrețină atmosfera pentru sute de persoane. Fericit din cale-afară că a urcat, din nou, pe scenă, după ce în urmă cu puțin timp s-a confruntat cu simptomele crunte cauzate de infectarea cu noul coronavirus, manelistul a uitat complet de pandemie.

Ba mai mult de atât, niciun om prezent la spectacol nu a purtat masca de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială. Comportamente care au fost aprobate de manelist, îndemându-i pe aceștia să se simtă bine.

„Ca la spectacol, toată lumea cu mâinile sus”, a exclamat Tzancă Uraganu în timpul dedicațiilor fără număr.

Ce pedepse ar putea primi participanții

Artin Sarchizian, un celebru avocat, a vorbit despre pedepsele pe care le riscă tot cei care au participat la petrecere. Potrivit spuselor lui, acești oameni ar merita o sancțiune socială, pe lângă amenzile, pe care acesta le consideră oricum infime.

„O sancțiune socială ar trebui să merite astfel de oameni, pentru că în definitiv traversăm o perioadă extrem de dificilă. În condițiile astea, dacă noi, societatea, suntem impasibili la tot ceea ce vedem și participăm, în definitiv și noi suntem în egală măsură culpabili și condamnabili pentru toate aceste situații. E în joc viața noastră.

Există acele sancțiuni care de multe ori sunt inofensive, din punctul meu de vedere. Mă gândesc că un organizator probabil obține sume importante în urma unor astfel de activități. Să-i dai o sancțiune de 2, 3 mii de lei, în opinia mea, nu reprezintă absolut nimic”, a spus avocatul pentru „Antena Stars”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest